11 kerület új építésű lakások kedvező áron!

Most kedvező áron juthat hozzá új építésű lakáshoz Budapesten a 11 kerületben. Miért ajánljuk és miért érdemes átgondolnia a beruházást? Részletesen is kitérünk a lakásvásárlás előnyei a Kelenliget lakóparkban.

A 11 kerület új építésű lakások terén kifogástalan minőséget képvisel, ami kifejezetten előnyös azok számára, akik befektetni  szeretnének egy ingatlanba. A színvonal nem csak a városrész egyik  jellemzője, de az építkezési anyagok és az ingatlanokba beszerelt különböző fűtő vagy hűtő rendszerek is megállják a helyüket a 21. századi igényeknek megfelelően. De lássuk mitől is lesz ez a lakóház kecsegtető ajánlat a ingatlan befektetők számára. Először is kezdjük az ingatlannal hő- és hangszigetelésével. A homlokzatra 12 cm vastag szigetelés kerül beépítésre. A külső falakat is leszigeteljük, plusz az aljzatbetonban is 5 cm vastagságú lépéshangszigetelés kerül. Térjünk rá a nyílászárókra, ugyanis ez egy fontos szempontja a lakásvásárlásnak. A homlokzati nyílászárók  műanyagból készültek, hangszigeteléssel rendelkező egy és kétszárnyú ablakok kialakítása természetes szellőzésre alkalmas. Természetesen bukó-nyíló szerkezetekkel felszerelve és valamennyi homlokzati nyílászáró elő van készítve a redőny beépítésre.

A bejárati ajtók jellemzői az erősített acél tok és szárnykeret. Biztonsági betétes, többpontos záródású zárral, 30 perces tűzállósági határértékkel, hogy igazán biztonságban érezze magát otthonában. A teremgarázs biztosítja a parkolási lehetőséget, ahol megannyi parkolóhely van, így nem kell aggódnia az utcán parkolással. Forduljon hozzánk bizalommal és érdeklődjön munkatársainknál bátran, mert most igazán megéri befektetnie egy új építésű lakásba a 11 kerületben. A lakások száma korlátozott, ezért ne habozzon tovább lépjen kapcsolatba velünk mihamarabb!


hunprobalazs