2020-as kiegészítő trendek

Amikor egy évnek búcsút mondunk, búcsút mondanunk az elmúlt évszakok divatjának is. Míg néhány kulcsfontosságú elem örökre stílusos marad, rengeteg új kiegészítő lesz, amelyeket mindenki visel majd az új évtizedben. Amikor a hőmérséklet emelkedik és esik, ezek a darabok kiállják majd az idő próbáját, és nélkülözhetetlen kiegészítők lesznek a ruhásszekrényben. Az elegáns kézitáskáktól a láncokig, itt van néhány kiegészítő trend, amelyekkel 2020-ban találkozhatunk.

Mi lehet jobb annál, ha van egy kézitáskánk, amelybe mindent lehet tárolni? Hát egy olyan táska, ami elegáns is! A vödörtáskák soha nem mentek ki a divatból, ám idén úgy tűnik sokkal erősebbek lesznek a piacon. A Louis Vuitton-tól kezdve a Chanel-ig szinte minden márka piacra dobott az idei évre egy vödörtáskát, ami egy olyan kiegészítő, amelyet örökre magával vihet. Ahelyett, hogy a hagyományos színeket választaná, mint például a fekete, a szürke vagy a fehér, válasszon egy  kék, rózsaszín vagy körömvirág színűt. Ahogy a trendek jönnek és mennek, a stílus mindig megmarad: a négyzet alakú szandál. Ebben a szezonban számtalan négyzet alakú szandál készült, és a strapabíró kialakítás meghosszabbítja a lábát, és egyedi sziluettet teremt minden szetthez.

Annak ellenére, hogy a melegebb hónapokban viselik a legtöbbször, nyugodtan vegyen fel hozzá egy pár harisnyanadrágot vagy zoknit, így még jobban feldobja a szettet. Válasszon a fényes árnyalatok közül, hogy életet adjon ruháinak. A ruha nem lenne teljes lenyűgöző ékszer nélkül. 2020-ban a nagy láncnyakláncok kerülnek be a divatba. A túlméretezett és darabokra épülő tervektől a finom, de mégis nyomatékos darabokig, ezek a kiegészítők egyszerű módon kötik össze ruháit. Párosíthatja egy blézerrel, vagy akár pulóverrel – nincsenek szabályok erre az időtlen ékszerre.


hunprobalazs