3 legnépszerűbb női illat 2018-ban

Az évszakok változásával a trendek is változnak, más illatokat használunk télen és nyáron. Igen ám, de meglehetősen széles a választék, és nehéz megtalálni a hozzánk legjobban illő illatokat. Mi most összegyűjtöttük 3 illatot, melyek garantáltan jó választásnak bizonyulnak.

Azok számára, akik kedvelik a kirobbanó frissességet ajánlom a ViktorRolf-Flowerbomb illatát, melyet az édeskés illatjegyei teszik még izgalmasabbá. A zöldtea és a bergamott frissessége tökéletes összhangot alkotnak. Továbbá megtalálható benne még az édes jázmin, a csábító rózsa, a frézia és a Cattleya orchidea is. Alapjegyeiben megjelenik még a pacsuli, pézsma, melyek a parfüm orientális aromáját adják meg. Miközben az egészet egy különleges púderes jegy öleli körbe. összességében szuper elegáns, elbűvölő. A gyémánt formájú üvegje pedig tökéletesen egybefogja ezt a remek illatot. A következő illatunk, melyet 2014-ben dobtak piacra. Az Yves Saint Laurent márka megjeleníti a sötét oldalát a Black Opium misztikus és függőséget okozó parfümjével.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy igazán élettel teli és vibráló illatról van szó, melyben főként a kávé jegyei uralkodnak. Igazán különleges és orientális illatkompozíció, melyben a rózsabors, narancsvirág, jázmin, vanília, puncs, és a cédrus is megtalálható. A Versace-Bright Crystal, Donatella Versace kedvenc virágjegyeit hordozza magában. Melynek köszönhetően megszületett egy igazán friss és inspiráló illat. Az illat fejjegyét a gránátalma, az egzotikus yuzu és a jeges akkordok alkotják. Továbbá megtalálható benne még a pünkösdi rózsa, magnólia, melyeknek az intenzív virágos illatát a lótusz teszi lágyabbá. Az alapjegyeit pedig a ragyogó borostyán és a pézsma adják meg, melyet egy különleges és mutatós üvegcsében értékesítenek.


hunprobalazs