A duguláselhárítás legjobb eszközei

A duguláselhárítás eszközeinek sokaságát szinte fel sem lehet sorolni, mivel a lista igen csak hosszú lenne. Most bemutatjuk azokat a hatékony eszközöket, melyek segítséget tudnak nyújtani. Ha egyik módszer, egyik eszköz sem segít, akkor hívja csapatunkat, mi egy órán belül megoldjuk a dugulás gondját, sőt munkánkra még garanciát is vállalunk!

[adsense_id=”1″]

A WC pumpa az egyik leghasznosabb eszköz, amikor a dugulás a gond. A duguláselhárítás VI. került területén tehát ezzel a népszerű eszközzel sok esetben orvosolható. Nem mindegy viszont, hogy miként is használja a pumpát, hiszen mielőtt azt a lefolyóra helyezné egy pohár meleg vizet és egy kevés mosogatószert is a lefolyóba kell önteni, illetve a túlfolyót érdemes egy nedves ronggyal eltömíteni.

Az otthoni duguláselhárítás VI. kerületben a drótkefe segítségével is megoldható. A drótkefe tehát nem csak a rozsda és a festék maradványokat távolítja el. Mindössze ki kell választani a megfelelő típusú drótkefét, amely méretre és alakra a legjobban hasonlít a WC-keféhez. A kisebb és a közepes dugulás a kefe erőteljes fel- és lehúzogatásával sokszor gyorsan elhárítható. Ha persze se a pumpa, se a kefe nem segít, akkor hívja duguláselhárítással foglalkozó profi csapatunk!


hunprobalazs