A Foci vb 2018 menetrend már megtekinthető

A 2018-as labdarúgó világbajnokság Oroszországban kerül megrendezésre. A mérkőzések sorozata június 14-én kezdődik és egészen július 15.-ig tart.

[wp_ad_camp_1]

Foci vb 2018 menetrend már megtekinthető a hivatalos honlapra látogatva. A www.focivb2018.info weboldalára kattintva minden fontosabb információt megtalál, melyet a világbajnoksággal tudni kell. A honlapon már elérhetőek a mérkőzések pontos időpontjai is. A mérkőzések Oroszország 11 városában és 12 stadionjában kerülnek megrendezésre. A házigazda és a FIFA szövetsége is mindent megtesznek azért, hogy az eddigi legjobb világbajnokság kerüljön megrendezésre. A FIFA elnőke Szocsiban kijelentette a felügyelő tanácsnak, hogy egészen egyediek az eddigi elvégzett munkálatok és nagyon megdicsérte a világbajnokságot vendéglátó országot az előkészítésért. A tanácskozáson az orosz államfő is részt vett, melynek külön kifejezték köszönetüket a támogatásért.

Az orosz elnök kijelentette, hogy a legmagasabb szinten szeretnék lebonyolítani az eseményeket. A 2018-as és 2022-es világbajnokságra is egyszerre kellett beadni a kérelmeket. A két vb megrendezésére összesen 9 pályázatot nyújtottak be, ebből a 2018-ast sikeresen megnyerték az oroszok és ezért most mindent megtesznek, hogy eleget tegyenek a megelőlegezett bizalomnak. Putyin a napokban kijelentett, hogy a munkálatok nagyjával a végére értek és már csak finomításokat végeznek júniusig. A vb kabalája is már megszületett, melyet Zabivakának neveztek el. A világbajnokság alkalmából a Szocsiban található stadiont teljesen átalakították, mivel több mérkőzésnek otthon ad majd a Fist Stadiont. Infantino és Putyin megígérték, hogy mindent megtesznek, hogy az eddigi legjobb világbajnokság legyen az idei.


hunprobalazs