A gépjármű nyomkövetés nagyon hasznos és elterjedt

Egyre elterjedtebbé váltak a gépjármű nyomkövetők a teherautókban, az üzletkötő autókban, a taxikban, az autóbuszokban, a mezőgazdasági gépekben, a munkagépekben, illetve egyéb járművekben is. A modern nyomkövető eszközök egész Európa térképpel rendelkeznek, alkalmasak a menetlevél kinyomtatására, illetve elmenthetik azt PDF és XLS formátumban. Üzenet formájában lehet kommunikálni velük, és állandó jelet adnak hazai és nemzetközi utakon is.

A gépjármű nyomkövetés nagyon hasznos, mert a nap 24 órájában követni tudjuk, hogy hol tartózkodik az adott jármű. Tökéletesen alkalmas belföldi és nemzetközi utakra is. A nyomkövetők online működnek egész Európában, Svájcban és Ukrajnában, így ezeken a területeken a sofőrök és a diszpécserek díjmentesen tudnak kommunikálni a PDA-val kiegészített flottakövető eszközökön.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem hozzáértő munkatársai felszerelt szerviz autóikkal bárhol képesek beszerelni a gépjármű nyomkövetésére alkalmas eszközöket. A nyomkövető eszközök magas minőségű cseh gyártmányok, és 12 hónapos azonnali cseregaranciával rendelkeznek. A nyomkövetőknek köszönhetően ellenőrizhetőek a megtett utak, a sebességek, valamint a pihenőidők betartása egészen a beszerelés időpontjáig visszamenőleg.

A gépjármű nyomkövetés előnyei közé tartozik, hogy bármikor tudhatjuk, hogy hol jár a gépjármű, ellenőrizhető az üzemanyag fogyasztása, a sebesség, a pihenőidő, és a segítségével költségmentes a kommunikáció. Állandóan küldi az online jelet a nemzetközi utakon is. Távfelügyelettel kiegészítve biztosított a rablás- és lopásgátlás is.

A lineelectronic.hu internetes oldalon megtekinthető a nyomkövető teljes leírása, annak paramétereivel és előnyeivel egyaránt. Továbbá tájékozódhatunk az eszköz áráról megvásárlási- illetve bérleti konstrukcióban is.


hunprobalazs