A hagyományos nyomtatott könyvek és újabb változataik

A könyvekből sosem elég, ha egy elhivatott és könyvbarát ember vélekedését kérdezzük az olvasás fontosságáról. A mai felgyorsult életben még ha szeretnénk is alig jut idő arra, hogy az ember könyvet olvasson. Ha olvas is, akkor a mai kor e-könyveit bújják sokan a különféle ketyeréiken, de legalább olvasnak.

Mindenki rohan, a mókus kerék soha nem áll meg. A kikapcsolódást nyújtó programokból válogathatnak a lazulni vágyók. De nem mindig könnyű összeegyeztetni a baráti társaságoknak a megfelelő időpontot. A magányos kikapcsolódásra viszont nem olyan sok lehetőségből válogathat az ember lánya és fia. A könyvek azonban mindig ott lesznek, ezek által témától függetlenül bármikor kikapcsolódhatunk. Tanulhatunk újat vagy épp feleleveníthetjük a rég elfeledettnek hitt tudásunkat. Elutazhatunk más országokba, különleges univerzumokba, átélhetünk örömet vagy épp bánatot. Félhetünk vagy épp romantikázhatunk. A végtelen skála mindenki előtt ott van, egy könyvesboltban vagy épp egy könyvtárban.

A kézzelfogható könyvek vagy épp az e-könyvek mindig egy lehetőséget kínálnak az olvasónak. Egy új alkalmat, mely által közelebb kerülhet az általa keresett válaszokhoz. Szerezhet egy új motivációt, szabadon engedheti a fantáziáját vagy épp átélheti azt, melyet már mások is átéltek egy igaz történet alapján megírt könyvben. A választék bőséges csak a fantázián és az érdeklődési körön múlik, hogy ki milyen valós polcon vagy épp online polcon keresgél, ha könyvről van szó. Szakkönyvek, krimi, thriller, romantika vagy épp ifjúsági regény. Mindenki, aki kapott már új élményt egy könyv által, az tudja, hogy az olykor fekete fehérben látszó mindennapokat színesebbé is festhetjük, csak nyitottnak kell lenni.


hunprobalazs