A hetes VW Golf gépkocsiról

A hetes VW Golf egy viszonylag új autó típus a német gyártótól. Nagyon előnyös autó, és ha kicsit közelebbről megtekintjük, akkor az az érzésünk támad, hogy nem is egy golf kategóriájú autót szemlélhetünk belülről, hanem talán egy felsőbb kategóriába tartozót!

Formája tökéletesen megegyezik a pillanatnyi divattal, több benne a hely, mint elődjében, a kategóriájához képest hosszabb autó. A belső anyagai nagyon jó tapintásúak. A hetes Volkswagen Golf összesen száz kilogrammal könnyebb, mint a hatodik generációs golf. Fényszórói hasonlítanak a Poloéira, azonban itt szögletessé alakult át a kerek ködlámpa. Külalakra nagyon hasonlít a hatos golfhoz, azonban itt már a lámpák élesebb vonallal vannak elhatárolva. A sárvédők szélesek, a kerekek sportos kinézetről gondoskodnak. A hátsó lámpák a Volkswagen Passatéira emlékeztetnek.

Az autó beltere tágasabbnak érződik, mint az elődéé az okosabban kitalált berendezés miatt. A hetes golf hosszabb, valamint szélesebb, mint a hatos, azonban alacsonyabb. Csomagtartója háromszáznyolcvan literes. Turbómotorral rendelkezik, a legtakarékosabb változat átlagfogyasztása 3,2 liter. Összefoglalva, a hetes golf annyiban különbözik az elődjétől, hogy sokkal sportosabb lett mint az, méretei megnőttek, tömege azonban rengeteget, egy egész mázsányit csökkent. A golf összesen hét generációjából az évek alatt összesen, pontosan harmincnyolc év alatt huszonkilenc millió kelt el, és ez egyértelmű jelét mutatja annak, hogy a Volkswagen golf egy elképesztően jó világmárka, és számos ember életét teszi könnyebbé és szebbé! Habár az utóbbi időben kitört botrányok miatt kevesebben választják ezt a márkát, azért nem kell kétségbe esni, hiszen a világon nagyon sokan kedvelik a VW golfokat, de legfőképpen a legújabb típusát, a hetes VW golfot.


hunprobalazs