A kender termékek előnyei!

Az elmúlt évek során a kender termékek különösen sok media figyelmet kaptak, legelső sorban a legalizálásuk miatt, de legfőképpen a jótékony hatásuk miatt is. Az emberi szervezetre nézve, számos problémára nyújthat megoldást, így érdemes alkalmazni azokat a különböző területeken.

A kender termékek némelyike a bőr ápolására nagyon is alkalmasak és kifejtik jótékony hatásukat az által, hogy nem tömíti el a bőr pórusait, gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek és kiváló hidratáló hatást gyakorolnak a bőr rugalmasságára és a megjelenésére is. Ezek a termékek nagy mennyiségben tartalmaznak kendermagolajat, aminek jótékony hatásairól sokat hallottunk már. A kendermagolaj a Cannabis sativa növény magjából származik. Nem tartalmaz tetrahidrokannabinolt (THC), a marihuána pszichoaktív alkotórészét, vagy a kannabidiol (CBD) olajokban található kannabinoidokat. Az olajat fel lehet használni helyileg, vagy szájon át, étrend-kiegészítőként vagy adalékanyagként. Kiváló tápanyagok, esszenciális zsírsavak és antioxidánsok forrása, de a kender termékek segítségével könnyedén kezelhető vele a pattanás, az érzékeny bőr, a kiütés, az ekcéma és a pikkelysömör is.

A kender termékek helyileg alkalmazhatók különféle haj- és bőrápolási célokra. Segíthet bizonyos bőrbetegségekkel kapcsolatos tünetek, köztük a fent felsorolt ekcéma és pattanások kezelésében is. A legtöbb minőségi kender termékhez az olajat egy modern acélprés segítségével hidegen sajtolták. Ez a folyamat segít az olajok teljes tápanyag-értékének, ízének és aromájának megőrzésében. A kender termékek kiválasztásakor mindig vásároljon neves gyártótól, aki tisztában van gyakorlattal és szabványokkal. Fontos, hogy hajlandó legyen válaszolni minden kérdésre az ügyfeleknek, és megfelelő dokumentációt kell biztosítania a termékekkel kapcsolatban. Látogasson el a cbdherbal.hu weboldalára további információkért.


hunprobalazs