A komoly kapcsolatot is könnyen tönkreteheted

Nem véletlenül szokták mondani, hogy a férfit nem megszerezni nehéz, hanem megtartani. Ha már sikerült meghódítanod álmaid lovagját, akkor érdemes úgy viselkedned, hogy meg is tudd tartani, mert amikor elmúlik az a bizonyos „rózsaszín köd”, akkor kezdődnek a gondok. Most eláruljuk, hogy mire kell figyelned, ha nem akarod elrontani a kapcsolatod.

[adsense_id=”1″]

Vannak olyan férfiak, akiket bizony nem könnyű megszerezni, így taktikázni kell. Ez nagyon jó tud lenni egy ideig. Ha elég ügyes vagy és nem esel túlzásba, akkor az ismerkedési fázist ezt tökéletessé teheti. Amikor viszont már együtt vagytok, felejtsd el taktikázást, mert ez hosszútávon nem működhet.

Még mindig nagyon sok nő elköveti azt a hibát, hogy nem ad elég teret a férfi számára. A rövid pórázzal márpedig sokkal inkább elidegeníted magadtól a férfiakat. Legyél vele tisztában, hogy ha valaki félre akar lépni, akkor ezt meg is teszi. Ha nem hagyod, hogy azt csinálja, amit szeretne, akkor nem lehet komoly a kapcsolatotok, avagy ne akarj mindenáron birtokolni.

Be kell látni, hogy a nők bizony hajlamosak arra, hogy a helyes kommunikáció helyett akár napokat is duzzogjanak, sokszor butaságokon. Ha a nők úgy vélik, hogy nem Ők állnak az első helyen, nem  udvarolják Őket körbe, akkor beindul a folyamat. A férfiak megvárják, hogy ez elmúljon és kész, nem fognak vigasztalgatni. Duzzogás helyett, inkább koncentrálj saját magadra.

Ha már jó ideje jártok, a kapcsolat komoly, akkor felmerülhet az esküvő kérdése. A férfiakat ezzel könnyedén ki lehet készíteni, azaz ne görcsölj rá a dologra, felesleges ilyesmin idegeskedni. Ha a párod hajlamos arra, hogy belemenjen a házasságba, akkor úgyis megkéri kezedet, ha nem, akkor viszont bármit is teszel, ezen Te nem fogsz változtatni. Természetesen a jövőbeli tervekről nyugodtan beszélhettek, de ne erőltesd mindenáron az esküvőt.


hunprobalazs