A legdurvább bakik, melyeket menyasszonyként elkövethetünk

A menyasszonyok az esküvő előtti szépítkezést a legtöbb esetben már hónapokkal előbb megkezdik. Hiszen minden menyasszony a legjobb formájában szeretne lenni a nagynapon.

Az tökéletes esküvői smink és frizura megtalálásánál figyelembe kell vennünk sok mindent, mint pl. a ruhát. Hiszen csakis úgy lehetünk teljesen összhangban, ha minden passzol. Ám, ha túlzottan arra törekszünk, hogy minden a legjobb legyen, akkor könnyen elfordulhat, hogy egyes dolgokat túlzásba visszük. Melynek sokszor igen rossz következményei lehetnek. Ám nézzük melyek azok a dolgok, amire igazán oda kell figyelnünk. Mint már említettük a nagy napon igazán fontos lehet a tökéltes smink, ám azt csak egy igazán szakképzett sminkes tudja elkészíteni számunkra. Ám a menyasszony a költségvetés csökkentése révén sokszor esnek abba a hibába, hogy a profi sminkes helyett rábízzák magunkat egy amatőrre, vagy a barátnőjükre. Ám ez nem biztos, hogy jó döntésnek bizonyul. Hiszen egy esküvői smink elkészítése speciális make-up termékeket igényel. Ugyanis csakis igy tud igazán tartós lenni az elkészített smink.

Az mellett, hogy speciális termékeket kell használni, arra is oda kell figyelni, hogy kinek milyen a stílusa, és hogy mi illik hozzá, illetve a ruhájához. Ugyanis, ha egy olyan sminkest választunk, aki nem ismer minket, sem ízlésünket, akkor várható, hogy durván megváltoztatja a külsőnket. Ezen felül a rúzs választás is igen fontos, mivel egyes színek akár olyan hatást is kelthetnek, mintha sárgák lennének a fogaink. Továbbá a nagy nap előtt a szolival sem árt vigyázni. Az esküvő előtt 2-3 nappal már érdemes felhagyni vele, mert nem ér annyit, hogy kockáztassunk egy leégést. A fodrásszal is nem árt vigyázni, illetve egy próbafrizurát mindenképp ejtsünk meg, hogy biztosra menjünk.


hunprobalazs