A legelterjedtebb nászutas úticélok

A tervezés véget ért, az esküvő egy szempillantás alatt eltelt és máris kezdődik a nászút. Ön és kedvesé hol töltené el leginkább ezt az időt? Azok számára, akik még nem tudják, a következő lista bemutatja a legnépszerűbb úti célokat, valamint néhány kevésbé „trendi” helyet, amelyek nagyszerű lehetőségeket kínálnak.

A csendes nyaralást keresők számára a Napa-völgy remek lehetőség. Itt megtanulhatja a borkészítés művészetét Napa-völgy több száz szőlős területén. Itt garantáltan talál majd nagyméretű, valamint butikborászatokat is. Fedezze fel a Napa-völgyet kerékpárral, hogy megcsodálhassa a gyönyörű kaliforniai tájat. Ne felejtse el a piknikkosarat! A fenséges Grand Canyon évek óta népszerű családi nyaralóhely. A májustól szeptemberig tartó csúcsidényével a Grand Canyon olyan tevékenységeket kínál, mint a túrázás, a rafting és a helikopterezés, tehát ha kedveli a kalandokat, akkor érdemes látogatni a Grand Canyonhoz.

Szálljon meg az El Tovar Hotelnél egy valódi Grand Canyon élményért. Ha mediterrán lehetőséget keres, akkor ott a gyönyörű Görögország. Látogasson el olyan városokba, mint Athén, Kréta és Santorini, és fedezze fel az ősi helyszíneket valamint az építészeti csodákat. A történelemben és a szépségben gazdag Görögország luxus üdülőhelyeket, múzeumokat és csodás partokat kínál. Sok nászutas utazik Hawaiira a nagyszerű nászutas csomagok és a trópusi éghajlat miatt. Választhat a Big Island, Oahu, Maui, Kauai vagy Lanai szállások közül, amelyek mind mesébe illőek. Ezen szigetek bármelyike gyönyörű vizekkel rendelkezik, csábító hullámokkal és gyönyörű naplementékkel. Hawaii remek hely az év bármelyik szakaszába. Azoknak a nászutasoknak, akik szeretnének napközben pihenni és éjszaka bulizni, Aruba a megfelelő hely. Egész évben csodálatos időjárással rendelkezik és nagyszerű bármilyen esküvői szezonra. Strandok, éttermek, éjszakai klubok és kaszinók várják azokat, akik Arubát választják nászutas helyként.


hunprobalazs