A leghíresebb divatmodellek

Az olyan modellek, mint Gigi Hadid és Kendall Jenner, kétségtelenül kitöltik az Ön Instagram-hírfolyamát – de kik azok a modellek, akik a legtöbb rákereséssel rendelkeznek az interneten? A SEMrush adatszolgáltató az átlagos havi rákeresések alapján tanulmányt készített az interneten a legnépszerűbb divatmodellekről – és néhány eredmény meglepő lehet!

A listán Adriana Lima volt a tizedik. A brazil bombázó havonta 823.000 átlagos kereséssel rendelkezik a SEMrush kutatási eredményei szerint. Lima Victoria’s Secret angyal 1999-től kezdve, így már régóta a kifutón van. Kilencedik Lana del Rey. Mindannyian ismerjük Lana-t a “Summertime Sadness” dala miatt, de professzionális modellként is dolgozik, 2012-ben írt alá a Next Model Management ügynökséghez. Havonta mintegy 1.220.000 rákeresés történik a nevére. A következő Heidi Klum, aki holtversenyben van Lanával rákeresések szempontjából. A német modell azonban sokkal többet tett le az asztalra modellként, de TV-személyiség, színésznő és üzletasszony is egyben. Egy másik modell, aki körülbelül 1.220.000 rákereséssel rendelkezik, Bella Hadid. Gigi nevű húga is modell, de Bella saját személyiséggel rendelkezik a kifutón és a divatiparban, Versace-tól kezdve egészen a Fendi-ig szinte minden nagyobb márkának dolgozott már.

Egy másik színésznő, aki szintén modellkedik másodállásban, Dakota Johnson körülbelül 1.500.000 rákereséssel rendelkezik. Johnson 2006-ban írt alá az IMG Models-hez. Kate Upton az ötödik helyen áll, 1.500.000 átlagos havi kereséssel. Nagy karrierlehetőséget kapott, miután 2011-ben a magazinban megjelent a Sports Illustrated Swimsuit Issue-ban teljesen kezdőként. A negyedik Ivanka Trump, a harmadik Cara Delevigne, aki szintén színész és énekesnő. A legtöbb rákereséssel pedig Gigi Hadid és Kendall Jenner rendelkezik, az előbbi 1.830.000 az utóbbi pedig 2,5 millió fölött van.


hunprobalazs