A legjobb csoportos utasbiztosítás

Egy közelmúltbeli felmérés kimutatta, hogy az emberek 39 százaléka azt gondolta, hogy igénybe vehetik az utazási biztosításukat, ha az utazási iroda átverte őket. Ugyanez a felmérés azt találta, hogy az emberek öt százaléka azt hiszi, hogyha a városban, ahová utaztak rossz idő van, akkor visszakapják az utazás teljes árát. Ezek viszont nem igazak, most viszont megtudhatja mire jó egy biztosítás.

Csoportos utasbiztosítás elérhető nagyon jó áron az axa-assistance.hu weboldalon és ha minket választ akár egész évre megkötheti a biztosítást saját magának és gyermekei számára, akkor is ha az adott évben nem együtt fognak utazni. Az utazási biztosítás védelmet nyújt utazás közben önnek és egész családjának. Fontos, hogy ellenőrizze és megértse, hogy az adott utasbiztosítás fedezi-e a belföldi vagy a tengerentúli utazást, vagy akár mindkettőt. Az utazási biztosítás megvédi Önt és/vagy családját az utazás során történő balesetek költségeivel, az utazás során felmerülő váratlan orvosi költségekkel, veszteségekkel, például poggyászvesztéssel, útlevél elvesztésével, valamint a repülések megszakításával vagy késésével, vagy a poggyász késésével  járó költségektől is stb.

El kell olvasnia és meg kell értenie, hogy pontosan mit fed az Ön által igénybe vett biztosítás. Tegye fel a kérdését nekünk bátran, hogy tisztázza minden kétséget, és alaposan olvassa el a fedezet feltételeit. Az utazási biztosítás általában csak egy meghatározott utazási időszak alatt nyújt fedezetet, csoportos biztosításunk viszont egész évre jó lesz. További részletekért és információkért mindenképpen keresse fel az axa-assistance.hu weboldalt és itt minden leírást elolvashat a csomagjainkról és csoportos utasbiztosításunkról is. Kérdéseit is bátran felteheti ügyfélszolgálatunknak.


hunprobalazs