A legjobb könyvek, ha nem tudsz aludni!

Ha gyötör az álmatlanság, ha már unod a televízió unásig ismételt műsorát, vagy ha egyszerűen csak nem tud lekötni a filmek világa, akkor a könyv a legjobb altató, amit választhatsz, hogy édes legyen az álmod, egy használt könyv tehát és édes lesz az álom. Most összegyűjtöttük a legjobb könyveket a hosszú téli estékre, melyeket természetesen nem csak álmatlanság esetén érdemes előkapni.

[adsense_id=”1″]

Boris Vian: Köpök a sírotokra. Egy remek könyvről van szó, ami az utolsó pillanatig feszíti az idegszálakat. A nagyszerű történet főhőse egy szerelmekbe belebukó karakterek, aki mind-mind faj- és öngyűlölő. Az író a regény által megmutatja, hogy milyen is a bosszú kifutópályája, hogy mi mindenre is lehet képes egy ember, ha már nagyon elkeseredett, vagy ha nagyon mérges. Érdemes mindenképp elolvasni, de vigyázz, lehet, hogy nem tudod letenni!

Használt könyvek

Használt könyvek

Timur Vermes: Nézd, ki van itt. Még, ha használt könyv is az, amit keresel, ezt az alkotást meg kell ismerni. Egy nemzet életében csak kevés érzékenyebb dolog van, mint a múltbéli bűneinek feldolgozása. A történelmi tévutak sajnos olykor súlyos lexikonként zuhannak a fejünkre. A magyar származású német író nem az első, aki a humort választja a múlt feloldozásképpen. A regény hetven év kóma életre kelti a rettegett Adolf Hitlert, aki 2011-ben, 56 évesen ébred fel Berlinben. Bár először nem boldogul világunkban, nem is lehet kérdéses, hogy gyorsan megtalálja önmagát. Humor és keserűség egyaránt várja az olvasókat.

Marios Vargas Llosa: Pantaleón és a hölgyvendégek. A főhős egy elvhű százados, egy papucsférj és egyben tiszteletbeli átlagember, aki mellőz a kihívásokat, amelyek kirobbantanák erkölcsi komfortzónájából. A perui hadsereg vezetősége ezt a remek embert bízza meg, hogy inkognitóban szervezzen prostituált-szolgálatot, hogy a randalírozó katonák végre lenyugodjanak. Egy igazi szatíra ez a könyv, illetve használt könyv, ha sikerül kéz alól beszerezned, amelyben helyet kap a hetvenes éves társadalom-, család- és korkritikája is.

Oldalunkra érkezve még több használt könyveket találhatsz!


hunprobalazs