A legjobb tisztítószerek

Ugye ismerős a szituáció mikor a boltok polcai előtt állunk tétován és próbáljuk kiválasztani a számunkra legszimpatikusabb, és az igényeinknek legjobban megfelelő terméket. Ez nem csak a tisztítószerekre, de sok már termékkel kapcsolatban is igaz.

Teljesen felesleges halomra vásárolni a jobbnál-jobb eredményeket kínáló termékeket, hiszen, ha megtaláljuk az igazit, akkor teljesen felesleges pénzkidobás. Mi most elvégeztünk egy tesztet, melyben háziasszonyok véleményét kértük ki arról, hogy a véleményük és a tapasztalataik alapján, melyek azok a termékek, amelyeket nyugodt szívvel ajánlanak másoknak is. A legtöbb esetben a rég bevált nagyanyáink által is használt házi szerek bizonyulnak a legjobbnak, de vannak azok a makacs szennyeződések, melyekkel szemben kevésnek bizonyulnak. Erre esetre nyújtanak segítséget a következő termékek. Az első versenyzőnk az Ultraderm kéztisztító, amely remekül bizonyít a zsíros és makacs szennyeződésekkel szemben.

Bár eredetileg ez a termék nem is tisztítószer, hanem fizikai munkát végzők számára készült, leginkább a szappanhoz hasonlítható, erős koncentrátumú készítmény. A lakásban található szennyeződéseket, mindet sorban eltünteti és még a vízkővel is szembeszáll. A következő termék, melyet nyugodt szívvel ajánlunk a Domestos tisztító spray. Minden makacs szennyeződéssel elbánik, és nagyon könnyen használható a szórófejnek köszönhetően. Az mellett, hogy könnyedén elbánik minden kosszal, amely a lakásban található még antibakteriális hatással is rendelkezik. Használható fürdőszoba és WC tisztítására is. A következő tisztítószer a Fosch univerzális tisztítószer, amely az mellett, hogy nagyon hatásos még környezetbarát is. Alkalmazhatjuk konyhában és fürdőszobában is egyaránt.


hunprobalazs