A legjobb tornacipő márkák

Volt olyan idő, nem is olyan régen, amikor még szinte bűnnek számított megjelenni egy különlegesebb eseményen tornacipőben, ma már azonban az olyan eseményeken is, mint az Oscar gála, látunk néha elegáns ruhákat tornacipővel.

A hozzáállás  a tornacipőkhöz tehát előre nem látható módon változott, és ami egykor botrányosabb volt, ma a lábbelik alapja. 2016-ban a Nike valóban visszatért a jövőbe és létrehozta a Marty McFly önfűző cipőit. De ez csak egy eset, amikor a márka látszólag varázsolt és közvetlenül a jövőből hozott nekünk valamit, így a cipők legnagyobb trendjelzőjévé vált, és megbízható tornacipő gyártó lett szerte a piacon. A márka már régóta rendelkezik világszerte nyerő teljesítményű lábbelikkel, valamint  technológiai innovációval. Sőt, a Nike tudja csak igazán, hogyan lehet olyan termékeket készíteni, amelyek megfelelnek minden igénynek. Nike cipőket manapság már pár napos babáktól kezdve egészen idős korig lehet látni az embereken.

Adidas: a Nike talán legnagyobb vetélytársa a tornacipők terén az Adidas, amely több sportcsapatot is szponzorizál, tehát szinte minden sporteseményen látni a logójukat. Az utcán is manapság szinte minden második tornacipő Adidas, ami csak a magas minőségről árulkodik. Az Adidas cipők pehelykönnyű Featherlight és talpkímélő technológiával készültek, így könnyen elmondható, hogy a jó öreg három csíkos márka kezdi megelőzni a Nike-t. A Converse híres tornacipője, a Chuck Taylor All Star egy legendás elem a piacon. Az 1917-ben született ikonikus kosárlabdacipő változatlanul 99,9 százalékban olyan maradt, mint amilyennek akkoriban készült és jelenleg az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban messze a legkelendőbb cipő. Igen, a márka rendelkezik más kiváló cipőkkel, de ez vitathatatlanul a legikonikusabb cipő, amit valaha készítettek.


hunprobalazs