A legkelendőbb kabáttípusok

Ha megérkezik a téli szezon, mindenki előhúzza a jól bevált télikabátokat és dzsekiket. Ha új stílusokat szeretne kipróbálni, vagy már minden kabáttípust ismer, akkor is jól jöhet egy kis  memóriafrissítés.

Némelyik kabát bár elsőre ugyanolyannak tűnhet, de a hosszúság, a vágás, a kabát alja és az anyag nagy különbséget tesz abban, hogy valójában hogy áll az adott kabát  a testen. Lássuk tehát a kabáttípusokat. Az első, amit érdemes megemlíteni az a ballonkabát. Ez az átmeneti darab a tél és a tavasz között. Gombokkal és övvel ellátott derekuk van, így beállíthatja a megfelelő méretet derékban. Általában barnás és khaki árnyalatúak, de más árnyalatokban is megtalálhatók. A második a műszőrme bunda, ami kifejezetten divatos idén. Szeretné magát úgy érezni, mintha egy  takarót viselne? Válassza a műszőrme kabátokat, mert nem drágák de mégis kényelmesek. A szövetkabát is egy nagyon elterjedt kabátfajta, ami igazán elegáns, de mindennapi viseletnek is megfelelő. A szövetkabátokat mindenféle színben lehet kapni,  és a hosszúságuk is változó. Minél hosszabb egy szövetkabát, annál elegánsabb darab.

A következő a gyapjúkabát. Ha olyan helyen él ahol nagyon hideg van, a gyapjúkabát határozottan jó választás lehet, hiszen vastag, nehéz anyagának köszönhetően bent tartja a meleget. A pufidzsekik szintén elterjedtek minden színben, sőt minél rikítóbb színekben pompáznak, annál divatosabbak. A pufidzsekik télen és tavasszal is jó megoldást jelentenek. Végül pedig meg kell említeni az egyik legnépszerűbb kabátot, a bőrdzsekit, amit a nők és férfiak egyaránt imádnak. A bőrdzsekit szinte mindennel lehet párosítani, farmernadrággal, szoknyával, ruhával stb. A fekete színű bőrdzseki egy kötelező darab ami szinte mindenki szekrényében megtalálható.


hunprobalazs