A legkevésbé értékelt amerikai városok

Mitől lesz egy város alulértékelt? Nos attól, hogy kevesen beszélnek róla, és főként, hogy a sorozatokban és filmekben sem tesznek róla említést. Most összegyűjtöttünk 4 olyan amerikai várost, amelyek minden ok nélkül alulértékeltek, pedig ezekben a városokban is sok a látnivaló, de persze nehéz észrevenni ezeket, amikor olyan városok vannak az országban, mint New York, Los Angeles, vagy éppen Las Vegas.

Az első alulértékelt város Birmingham, amely Alabama államban található. A város otthont ad több múzeumnak is, ilyen például a Birmingham Museum of Art, amely egész délkelet a legnagyobb múzeumnak számít. Egy másik gyönyörű múzeum a Birmingham Civil Rights Institute, ami egy részletes és érzelmileg töltött kiállításnak ad otthont, ami bemutatja Birmingham történetét. A következő alulértékelt város Pittsburgh, Pennsylvania államban. A város tele van művészetekkel, a The Frick múzeumban például reneszánsz festmények megtekintésére van lehetőség, Jelenleg rengeteg projekt van készülőben, hiszen megpróbálják a várost kiránduló-barátabbá tenni.

San Antonio is határozottan az alulértékelt városok kategóriájába tartozik. San Antonio Texas államban található, és itt található meg a Pearl District, ami sörfőzdéből vált osztriga bárrá, kávéházzá, pékséggé, illetve kézműves sörfőzdévé, mindez pedig egy 23 hektáros területen alapszik, ezért is érthetetlen, hogy San Antoniot csak kevésszer emlegetik. Végül pedig említsük meg Salt Lake City-t, amely Utah államban található. A városban mérföldes hosszúságú védett kerékpárutak vannak, kiváló túraútvonalak, valamint egy építészetileg lenyűgöző közkönyvtár, ráadásul a turisták is végtelen számú programot és látnivalót találhatnak maguknak, de ez nemcsak Salt Lake City-re érvényes, hanem az összes többi alulértékelt városra.


hunprobalazs