A legszebb hotelek Görögországban

Sok oka lehet Görögországban maradni. Az ország a demokrácia, az olimpia szülőhelye, valamint az istenek, istennők és hősök gyönyörű mítoszaival gazdag. Rengeteg látványos romokkal és műtárgyakkal rendelkezik az ország minden sarka, amelyeket érdemes felfedezni, hiszen ezek közül néhány több ezer éves.

Az emberek ünnepélyesek és melegszívűek, és magukkal hoznak egy olyan kultúrát és konyhát, amely ünnepli azt, ami miatt oly nagyszerű itt élni. Az Astra Suites hotel Santoriniben egy olyan hotel, ahol megéri megszállni. Ez a többszintű sziklás parti üdülőhely Santoriniben a hagyományos falu modern értelmezéseként lett kialakítva. A panoráma tökéletes kilátást nyújt a nyugvó vulkánra a mélykék Égei-tenger felett. Az Astra Suites szálloda csúcsminőségű lakosztályai olyan luxust kínálnak, mint a privát fűtött medencék. Az Imerovigli kisebb városának közelében fekvő hely lehetővé teszi az egész kultúra megismerését, kevesebb tömeggel. A Bill & Coo Suites And Lounge butikhotel, amely Mykonos városától néhány mérföldre fekszik, 24 luxuslakosztállyal rendelkezik, amelyek a hatalmas medence mentén helyezkednek el a Megali Armos-öböl felett.

Tökéletes hely lehet párok számára, és az üdülőhely minden a szobáktól a gyógyfürdőig kényelemről árulkodik és a mediterrán ínyenc étterem célja, hogy a vendégeket elkényeztessék. Az Anemi Hotel számos fehér gipszkarton épületből áll, a Folegandros sziget szürke, sziklás partja mentén. Ezeknek az épületeknek a karcsú, modern kialakítása a sziget kőből készült vonalait használja, hogy tiszta, természetes, elegáns esztétikát hozzon létre. A szálloda családbarát. A helyszínen gyermekek számára rendezvényeket, gyerekmozit és gyermekmedencét biztosítanak, ezért bátran elhozhatja ide az egész családot.


hunprobalazs