A minőségbiztosítás célja a Magyar Telekomnál

A Magyar Telekom Csoport célja a minőségbiztosítás révén a vevőközpontúságnak való megfelelés, mivel olyan terméket és szolgáltatást kínál a piacon, melyeket az emberek mindennapjaik során folyamatosan használnak. Ennek érdekében ügyfeleik igényeire, elvárásaira szabott rugalmas megoldásokat kínálnak.

[adsense_id=”1″]

Rendszeresen negyedévente mérik és elemzik az ügyfelek és az érdekelt felek elégedettségét és törekednek ennek folyamatos javítására, fejlesztésre. Minderre azért van szükség, hogy meg tudják jósolni, a vevő későbbi viselkedését és a céghez, márkához, termékekhez, szolgáltatásokhoz való lojalitását. Illetve meg tudják határozni a márkahűség mértékét. A felmérés telefonos, illetve személyes megkérdezéssel, standard interjúk formájában történik.

A Magyar Telekom Csoport célja a támogató vezetés révén úgy formálni a vállalatot, hogy az a piacvezető szerepét fenntartsa, mint informatikai, távközlési szolgáltató és rendszerintegrátor. Ennek érdekében a nemzetközi szabványoknak megfelelő integrált irányítási rendszert működtet, ami biztosítja a működési folyamatok és vezetési tevékenységek rendszerlevű megközelítését, következetes végrehajtását, mérését és eredményeinek visszacsatolását.

Mindezt azért, hogy a tevékenységük, termékeik és szolgáltatásaik megfeleljenek az ügyfelek által támasztott igényeknek és a hatósági és jogszabályi követelményeknek.


hunprobalazs