A multi berendezések praktikusak minden konyhában

A népszerű gyártó, a Panasonic újra remek konyhai eszközzel állt elő, amivel segíti a nőket a konyhában. Kifejlesztett ugyanis, egy már itthon is kapható, többfunkciós főzőgépet, amely ideális rizs elkészítéséhez, de levesfőzéshez, pörkölthöz, sőt pirításhoz és pároláshoz is. Páratlan sokoldalúságának köszönhetően számos háztartási gép munkáját könnyedén helyettesíthetjük vele, arról már nem is beszélve, hogy kis helyen is elfér a konyhában.

[adsense_id=”1″]

A Panasonic többfunkciós gépe által ötféle módon, avagy főzéssel, sütéssel, ragu funkcióval, pirítással és párolással, készülhet az étel egyetlen konyhai gépben. A készülék külön programot tartalmaz a rizsimádóknak, így garantálva a tökéletes ízvilágot és állagot. Ha szereted a kínai ízeket, a rizs alapú ételeket, akkor biztosan megfogod szeretni a szerkezetet.

A boltokban a legújabb csúcs modell tíz programmal, az alapmodell pedig hat programmal segíti a könnyű, gyors és persze egészséges otthoni főzést. Előnyük, hogy rengeteg időt spórolhatunk meg segítségükkel, amit így inkább a családdal, a barátokkal vagy kedvenc hobbinkkal tölthetünk. A Panasonic többfunkciós eszköze teflon-bevonatú. Tartalmaz egy ötliteres kivehető belső edényt és gőzölőkosarat, illetve a könnyű hordozhatóság érdekében fogantyúval is fel van szerelve. A tartozékai között szerepel egy különleges gőzsapka, és egy praktikus műanyag merőkanál is, sőt használati utasítással bővített és receptekkel teli CD-t is jár hozzá.

Az eszköz további pozitívuma, hogy amint az étel elkészült, automatikusan a melegen tartó funkcióra kapcsol akár 12 óra hosszára. Ez akkor igazán hasznos, ha a család tagjai különböző időpontokban érkeznek haza ebédelni. A praktikus multifunkciós főzőgépben készített ételek így mindig melegen várják a családot.


hunprobalazs