A padlóösszefolyó duguláselhárítása

A duguláselhárítás Ráckeve háztartásaiban sokszor a padlóösszefolyó miatt szükséges, ez valamennyi dugulás közül a legproblémásabbak közé tartozik. Mivel kifejezetten piszkos munkáról van szó, sokan meg sem próbálják saját kezűleg elhárítani, inkább szakemberhez fordulnak.

[adsense_id=”1″]

A duguláselhárítás Ráckeve és környékén már 1 órán belül igénybe vehető, ezért még a legsürgősebb esetekben is érdemes megvárni, míg a szakszerű segítség kiérkezik. A padlóösszefolyó eldugulása tipikusan az a probléma, ami házilagos módszerekkel csak ritkán oldható meg, az esetek többségében a forró víz vagy a wc pumpa használata nem szünteti meg a lefolyó elzáródását. A duguláselhárítás Ráckevén mindennap elérhető, de hasznos tanácsokat kaphatunk arra nézve is, hogy hogyan előzzük meg a padlóösszefolyó dugulását.

Ha a probléma már fennáll, távolítsuk el a rácsot, majd egy gumikesztyű segítségével kezdjük el kimerni a szennyeződést a csőből. Hajcsomók, szőrszálak, piszok halmozódik itt fel és zárja el idővel a víz útját a lefolyóban. Amennyiben van otthon, a csőgörényt is érdemes elővenni, de ezt jobb, ha segítséggel kezeljük, mivel balesetet is okozhat vagy beletörhet a csőbe. Ha nem jártunk sikerrel: duguláselhárítás Ráckeve!


hunprobalazs