A Precíznél a páncélszekrény szállítás is precíz

Önnek is van egy páncélszekrénye, amelyet el kéne szállíttatni egyik helyről egy másikra? Nos, a páncélszekrény nem egy könnyű dolog, így mindenképpen megfelelő eszközöket és szakértelmet igényel annak a szállítása. Az ehhez megfelelő költöztető/szállító brigádot bizony nem egyszerű megtalálni. Ma már nem megy ritkaság számba, ha valaki rendelkezik páncélszekrénnyel. Ebben gyakran tárolnak ékszereket, fontosabb iratokat és készpénzt, egy szóval igazán előnyös, ha az ember rendelkezik páncélszekrénnyel. Azonban, ha szállítani kell, akkor nincs könnyű helyzetben, ugyanis nem lehet akármilyen járművel szállítani!

A páncélszekrény szállítás olyan járművet igényel, amelynek elég teherbírású emelőhátfala van. Ilyennel rendelkezik a Géri Precíz is, amely cégnél a teherautókon 1000 kg teherbírású emelőhátfalak vannak. Ennek köszönhetően probléma nélkül szállítják el a páncélszekrényt, de a zongorát, pianínót, szobrot, más műtárgyakat vagy akár fénymásolót és egyéb gépeket is. Ráadásul úgy szállítják el, hogy biztosak lehetnek abban, hogy az általuk szállított tárgyaknak nem esik semmi bajuk sem, hiszen megfelelően rögzítik azokat, és lévén, hogy csomagolás tekintetében is professzionális szolgáltatást nyújtanak, biztos, hogy ilyen téren is biztosítva lesz a szállított tárgy biztonsága. És persze, ha velük dolgoztat, akkor a cipekedéssel sem lesz gondja, hiszen ez a munkások dolga, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a nehéz tárgya szállítása tekintetében, és remek fizikai állapotban vannak, így nem lesz probléma semminek a megemelése sem.

Páncélszekrény

Páncélszekrény

Válassza Ön is a Géri Precíz Bt.-t páncélszekrény szállításra!

Önnek nem kell tovább keresgélnie, mert rátalált a Géri Precíz költöztetés és csomagolásra, ahol gond nélkül szállítják el a nagyobb tárgyakat is. Amennyiben tehát Ön is egy professzionális szolgáltatás keretein belül szállíttatná el a páncélszekrényét vagy egyéb súlyosabb tárgyát, akkor mindenképpen a Géri Precíznél van a helye. Ön is megtalálhatja ezt a nagyszerű költöztető és csomagoló céget a precizkoltoztetes.hu weboldalon. Továbbá felveheti velük a kapcsolatot a +36 30 950 9671-es telefonszámon és az info@precizkoltoztetes.hu e-mail címen is. Biztos lehet benne, hogy elégedett lesz a szolgáltatással, valamint páncélszekrénye is biztonságban megérkezik egyik helyről a másikra!


hunprobalazs