A régi trendek újra napjainkban

Számos divatikon hagyott felejthetetlen emléket a múltban. Bálványnak számítottak, énekesek, színészek, divatikonok vonzottak maguk köré rajongótábort, követőket. Ilyen számtalan tökéletes Pin- up lány (címlapmodell), Marilyn Monroe, Madonna, Elvis, Audrey Harbor és még sorolhatnánk.

[wp_ad_camp_1]

Haláluk után nem csak emlékünkben vagy épp műveik által maradtak ismertek. Napjainkban designerek, grafikusok dobták piacra zseniális ötleteiket a fanatikus rajongók számára. A példa is mutatja, hogy bevált a tervük ezzel a marketingfogással.

Visszaköszönnek ruhamárkák mintáiként, szobadekorációkon, plakátokon, kiegészítőkön és akár tetoválás formájában is .

A 80-90-es évek divatjának visszatérő trendjei feltűnőek, tervezésük van, hogy kifinomult, olykor túl merész.

A trendek azt igazolják azonban, hogy ugyan ez a helyzet a frizurákkal, ruhadarabokkal. Visszatértek a magas derekú nadrágok, a csípő helyett, a haspólók, a Pin- up lányok által hordott pöttyös piros, kék kendők, szoknyák és vastag talpú úgynevezett platform cipők.

A fodrászüzletben újra készül kleopátra frizura, vagy a bizonyos háromszög frufru.

Egyre inkább látjuk viszont a retro kampányok, csokik, liszt reklám, a Coca Cola szereplőit és mintáját különböző tárgyakon. Áruk jelentősen drága, de hordozóik szerint megéri a pénzét, hisz nem hétköznapi, feleleveníti a régi időszakot, és visszanyúl a múltba.


hunprobalazs