A SimpliSafe otthoni biztonsági berendezés áttekintése

A több mint hárommillió otthont védő SimpliSafe több mint egy évtizeddel ezelőtt úttörő szerepet töltött be az otthoni biztonságban. A társaság továbbra is a biztonságra összpontosít, nem pedig az intelligens otthoni eszközökre.

Azáltal, hogy figyelemmel kíséri az otthona biztonságának megőrzése szempontjából legfontosabb technológiákat – mint például az eszközök közötti szilárd kommunikációt és a hosszú akkumulátor-élettartamot, a SimpliSafe a legmagasabb szintű védelmet biztosítja a telepített rendszerek jelentős költségei nélkül. Havi szerződések nem szükségesek. Bármikor lemondhatja, bár a távoli szolgáltatások nem lesznek elérhetők. A SimpliSafe kiváló minőségű berendezéseket tervez és készít évről évre. Ahogy a neve is sugallja, a stratégiájuk az egyszerűség. Az alkatrészek könnyűek, bár kissé alapvetőek.

Csak néhány külső eszköz integrálható, nevezetesen a Nest Learning termosztát és az August intelligens zár. A SimpliSafe weboldala átlátható árakat kínál a csomagok számára a különféle méretű otthonok védelme érdekében, amiket megéri átnézni. A telepítési folyamat azzal indul, hogy a bázisállomást csatlakoztatják egy aljzathoz. Ezután a billentyűzetről, amely különáll a bázisállomástól, lépésről lépésre bemutatja az egyes komponenseket. Rögzítse az érzékelőket az ajtókhoz, ablakokhoz és falakhoz erős ragasztóval. Nyomjon meg egy gombot egy összetevőn, hogy párosítsa azt a rendszerrel, majd nevet adhat neki. Ezután készen áll a professzionális felügyelet beállítására. A SimpliSafe professzionális segítséget nyújt, ezért érdemes kipróbálni. A SimpliSafe az adatvédelemre összpontosít. A legtöbb otthoni biztonsági rendszer bizonyos körülmények között lehetővé teszi a beltéri kamerák kikapcsolását – például amikor a rendszert hatástalanítják. A SimpliSafe azonban egy lépéssel tovább halad a fizikai adatvédelmi redőnyök használatával a 4,5 hüvelykes SimpliCam-en.


hunprobalazs