A szőrtelenítés legújabb megoldása

Amikor beköszönt a tavasz, azok is szőrteleníteni kezdenek, akik a téli hónapokban hanyagolták ezt a szépségápolási eljárást. Ilyenkor a szebbik nem képviselői végiggondolják, hogy melyik eszközt is válasszák a célra.

Először is ott van a borotva, ami bár gyors megoldás, a szőrszálak megjelenése is ugyanilyen gyors lesz. Az epilálás mellett szóló érv, hogy relatív sokáig nem kell majd ismét a szőrtelenítéssel órákat töltenünk, de az epilátor segítségével nagyon hosszú időbe telik, míg az utolsó szőrszálunktól is megszabadulunk. Az epilálás is igen fájdalmas, ahogyan a gyanta is, mely talán még nagyobb kínzásnak számít.

A tartós szőrtelenítés lézerrel való elvégzése során azonban nem kell sem a fájdalommal számolnunk, sem pedig a gyorsan visszanövő szőrszálakkal. A borotvával történő szőrtelenítés során eltávolítjuk bőrünk felső hámrétegét, így nem kell szőrtüszőgyulladástól tartanunk, ám az epilátor és a gyanta meghagyja ezt a bizonyos bőrréteget, ami miatt a szőrszálak nem tudnak előbújni, így szőrbenövéssel kell szembenézniük a hölgyeknek. A tartós szőrtelenítés lézerrel minden szempontból a legjobb megoldást nyújtja, hiszen sem gyorsan visszanövő szőrszálaktól, sem pedig szőrtüszőgyulladástól nem kell tartanunk.

Egyre gyakrabban és egyre többen választják a tartós szőrtelenítést lézerrel, hiszen nem csupán a már említett előnyökkel rendelkezik, hanem szinte minden testtájon alkalmazható eljárás. A lábszár mellett hónaljon és bikinivonalon is bátran választhatjuk. Bár többször meg kell ismételni a kezelést, a kívánt hatás, illetve eredmény garantáltan nem marad el. A kezelést öt-hat hetente szükséges megismételni, hogy aztán véglegesen búcsút inthessünk a szőrszálaknak, és bársonyos legyen a bőrünk. Ha további kérdései lennének a tartós szőrtelenítéssel kapcsolatban, látogasson el a Körúti Orvosi Centrum honlapjára, a www.korutiorvosicentrum.hu-ra.


hunprobalazs