A terhességi kalkulátor hasznossága

A kalkulátor villámgyorsan képes kiszámítani a legfontosabb adatokat a terhességgel kapcsolatban, ezért ha ön sincs tisztában mindennel, akkor próbálja ki kalkulátorunkat és ha a menstruációs adatait ismeri, akkor rengeteg dolgot lehet majd megállapítani. A terhességi kalkulátort teljesen ingyenesen használhatja a foglaljorvost.hu weboldalon.

Terhességi kalkulátor elérhető a foglaljorvost.hu weboldalon, tehát keressen fel minket, ha ön sem biztos benne, hogy éppen hányadik hétben jár, tehát adja meg kalkulátorunknak a ciklus hosszát és az utolsó menstruáció dátumát, és a kalkulátor azonnal elkezd majd dolgozni. A terhességi kalkulátorunk segítségével ki lehet számítani, hogy mikorra várható a szülés, és a teherbeesés idejét is megtudhatja. A menstruációs ciklus a vérzés első napjától kezdődik, és egészen a következő ciklus kezdetéig tart, és ez az időtartam általában 28 nap, de van akinél 27 és van akinél 29, de az is előfordulhat, hogy rövidebb vagy hosszabb a ciklus. A terhesség általában 40 hét, vagyis 280 nap, de ha ismert a fogantatás dátuma, akkor 38 hétben adjuk meg a terhességi időtartamát.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a terhességről, terhességi kalkulátorunkról, és az időpontfoglalásról olvasni, nem kell mást tennie, mint fellátogatnia weboldalunkat, a foglaljorvost.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat a témával kapcsolatban, ráadásul teljesen ingyenesen foglalhat majd időpontot. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a terhességi kalkulátorról nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az office@foglaljorvost.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 1 700 1494-et és itt minden kérdést szívesen megválaszolnak majd kollégáink. Érdemes tehát benézni hozzánk, ha ön sem biztos abban, hogy éppen hányadik hétben jár.


hunprobalazs