A vezeték nélküli riasztó praktikus megoldás otthonunk védelmére

Egyre többen döntenek Magyarországon a biztonság mellett, és szereltetnek be otthonuk védelmére riasztó berendezést. Egyre több betörésről lehet hallani, és szerencsére egyre többen tesznek azért, hogy a saját otthonukat, családjukat és értékeiket megvédjék. Ez azért is lehetséges, mert a riasztó berendezések most már sokkal elérhetőbb árakon beszerezhetők.

[wp_ad_camp_1]

A vezeték nélküli riasztó a legjobb megoldás, mert bárhova könnyedén felszerelhető. A vezeték nélküli riasztóhoz vezeték nélküli zónabővítő modul is szükséges. A vezeték nélküli riasztó minden lakásba felszerelhető anélkül, hogy a festésben, vagy bármi másban kárt tennénk. Létezik kétirányú vezeték nélküli riasztó is, ami két irányba tud kommunikálni, és a riasztó szirénája is vezeték nélküli, nemcsak az érzékelők, illetve létezik úgynevezett hibrid riasztó is, melynél az érzékelők vezeték nélküliek.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem cég már 10 éve foglalkozik riasztó berendezésekkel, így a segítségükkel bárki gyorsan, költséghatékonyan és biztonságosan beszereltetheti otthonába a saját vezeték nélküli riasztó rendszerét, melyért a cég garanciát vállal. Válasszon a riasztó berendezés mellé vezeték nélküli IP kamerát, akár 50 km távolságig, titkosított jelátvitellel.

Ha szeretne sok hasznos információt megtudni a vezeték nélküli riasztó berendezések felépítéséről, fajtáiról, valamint hasznosságáról, akkor keresse fel a lineelectronic.hu internetes honlapot, ahol árakat is talál, referenciákat is olvashat. Kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő vezeték nélküli riasztót házába, vagy üzletébe, illetve cégének épületébe. Kérhet hozzá egyéb speciális szolgáltatást és eszközt is, például beléptető rendszert, fémjelző kaput, tűzjelzőt stb.


hunprobalazs