A világhírű pannonhalmi levendula

Mindenki számára az egészsége a legfontosabb és ahhoz, hogy ezt megőrizzük, fontos, hogy a mesterséges anyagok helyett, minél több természetes anyagot használjunk, amikor csak tehetjük.

Levendula palánta vásárolható meg a pannonhalmilevendula.hu weboldalon. A levendula egy olyan gyógynövény, amelyet valószínűleg mindannyian ismerünk, de kevesen tudják, hogy tulajdonképpen mi mindenre is jó. Leginkább illóolaj formájában használják, kiváló aromaterápiás hatása miatt. Nyugtató, lazító, stresszoldó, fertőtlenítő hatása van. Nagyon gyakran alkalmazzák nyugtalanság, alvászavarok, idegi alapú gyomor- és bélbántalmak kezelésére, elősegítve az egészséges, pihentető, felfrissülést okozó alvást. Fejfájás, lehangoltság, rossz közérzet esetén is csodákra képes. Feszültségoldó hatása mellett, serkentő és élénkítő hatása is van. Emésztést elősegítő, epeműködést fokozó, görcsoldó hatással is rendelkezik. Hogyha az előbbiekben felsorolt problémákkal küzdünk, akkor a gyógyszerek helyett, próbáljuk ki a levendulából készült olaj alkalmazását.

Nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is alkalmazható. Ecsetelőként használva segít a zúzódások, rovarcsípések elmulasztásában, a mitesszerek leszárításában és már bőrhibák gyógyulásában. A pikkelysömör vagy ekcéma ellen is felveszi a harcot. Reumás fájdalmak esetén kiváló gyógyírt jelent, fürdő és bedörzsölőszer formájában. Kiegyensúlyozza a bőr zsírosságát és serkenti a bőr anyagcsere-folyamatait is. Hogyha bármilyen kérdése van a levendula termesztéssel kapcsolatosan, akkor hívja a a +36 1 585 8651-es telefonszámot, vagy írjon emailt a segitunk@otthonterkep.hu címre. Vásároljon levendula palántát a pannonhalmilevendula.hu weboldalról, olyan termelőktől, akiknek már több tízéves tapasztalata van a szakmában.


hunprobalazs