A villámkár – riasztó javítás velünk gyerekjáték!

Sajnos vagy sem, de a nyári és az őszi zivataros időszakban gyakori eset, hogy a lakás bizonyos elektromos eszközei, vagy elektronikai berendezései villám okozta károsodást szenvednek. A villám károsító hatása néha csak az érzékenyebb berendezéseket károsíthatják meg, de súlyos esetben akár a lakás legtöbb elektromos berendezése megsérül, így a riasztók is. Riasztó nélkül, márpedig védtelenek vagyunk a betörésekkel szemben. Ezt nem hagyhatjuk!

[adsense_id=”1″]

A villámkár – riasztó javítás által csapatunk a segítségére lesz, általunk a bonyolult folyamat zökkenőmentesen fog történni. Tudni kell ugyanis, hogy egy-egy készülék villám okozta károsodása esetén nem maradhat el a kárbejelentés. Ha ez megvolt akkor kérni kell a szerviz szakvéleményt. Ha ezt is letudtuk, akkor a javítási számla benyújtásával mehetünk a biztosítóhoz. A biztosító a kárrendezés további menetéről a szakvélemény alapján dönt. A folyamat nem egyszerű, ha nem vagyunk jártasak benne, akkor le is mondhatunk a biztosítási pénzről.

A villámkár – riasztó javítás esetén viszont cégünk megoldást kínál, általunk nem kell sokáig riasztó nélkül maradnia otthonában. Tudnia kell, hogy mi vállaljuk a villámkáros készülékek bevizsgálását. Ha úgy állapítjuk meg, hogy a károsult riasztó gazdaságosan javítható, akkor a javítását is elintézzük. Ha az adott eszköz nem javítható, esetleg csak gazdaságtalanul javítható, akkor ezt szakvéleménnyel alátámasztjuk, majd árakkal dokumentáljuk a biztosító részére.

Ha tehát villámkár – riasztó javítás az a feladat, melyet szeretne a legjobbakra bízni, akkor tudnia kell, hogy ennek érdekében nálunk a lehető legjobb helyen jár, mi nem hagyjuk cserben! Forduljon hozzánk és megoldjuk problémáját két-három munkanapon belül, hogy ne maradjon sokáig riasztó nélkül, védtelenül!


hunprobalazs