Ablaktörlő kedvező áron

Sokan azt hiszik, hogy Ablaktörlő részei, a lapát, az ablakmosó alkatrészek jelentéktelen alkatrészei egy gépjárműnek, de ez csak látszólag van így, hiszen lehetnek ezek az alkatrészek igen bonyolultak is. Az ablaktörlő legfontosabb alkatrésze az ablaktörlő motor, ezt az ablaktörlő relé irányítja. Az ablaktörlő rudazat az az alkatrész ami mozgatja az ablaktörlő kart, amire a lapát rögzítését legtöbbször csak ablaktörlő adapter segítségével lehet megoldani.

Ablaktörlő széles kínálata vár minden kedves érdeklődőt kedvezményes árakkal és folyamatos akciókkal ezért megéri hozzánk fordulni. Az ablaktörlő adapter is egy fontos alkatrész, aminek feladata, hogy a nem egymáshoz kapcsolódó lapátokat és ablaktörlő karokat összekösse. Az adapter által akármilyen lapátot akármilyen karhoz hozzá tudunk csatlakoztatni. Az ablaktörlő az az összetett szerkezet amely magába foglalja az elektromos  motort, az átvitelt, az ablaktörlő szárakat, valamint a lapátokat is. Ezek apró geometriai elemek, amiknek az a célja, hogy a törlést végző gumibetétet az előírt erő használatával  szorítsák a szélvédőre, hogy az a sarat és egyéb szennyeződéseket is le tudja törölni ne csak a vizet.

A legtöbb gépkocsin a hátsó ablakon, néhánynál a fényszórón is  megtalálható ablaktörlő, ablaktörlő lapát. Ezek is kétségtelenül elengedhetetlen biztonsági berendezések. Az ablaktörlő lapát márkák közül a legjobbak a: Valeo, Hella, és a Bosch ablaktörlő lapát. Az ablaktörlő működéséhez szélvédő mosót is vásárolni  kell. Az ablaktörlő tartozékok közé tartozik még a szélvédő mosó tartály, amiben a szélvédő tisztításához szükséges speciális folyadékot tartják. Ez is mindenképpen kell az autóba, hogy akkor is tisztítani lehessen az ablaktörlővel a szélvédőt, ha egyébként nem esik az eső, vagy nem eléggé, azaz nem kerül az ablakra elég víz.


hunprobalazs