Abus zárbetét hatalmas választéka várja!

Az 1kulcs.hu online zárbetét webáruházának széles kínálatának egyik legkiemelkedőbb darabja a német Abus, amely világszerte elismert, olyannyira, hogy talán nincs is nála ismertebb a piacon. Az Abus zártbetétek az Abus D6 típussal kezdődnek, majd találhat fogaskerekes és gombos Abus zárbetétet is.

Az Abus zárbetét kínálatának első darabja az Abus D6, amely többféle méretben kapható, és a középkategóriás zárbetétek között igen elterjedt. Működése 6 csapos, és 5 db. pontfúrt kulccsal is rendelkezik. Erősített változatban is kapható webáruházunkban, ami azt jelenti, hogy erős acél csapokkal van felszerelve, ami tartósabbá teszi hosszútávon ezt a zártbetétet. A fúrásvédelem, letapogatás védelem, valamint a törésvédelem is biztosított. Az Abus D6 gombos változatát belülről egy kulcs helyett egy gombbal lehet „ráfordítani”, így a kulcs semmiképp sem maradhat benne a zárbetét belső oldalán. Kulcsmásolási védelemmel, maghúzás védelemmel és Bumping key védelemmel lett ellátva.

A fogaskerekes változatnak több különböző forgórésze és fogaskereke van. Ezeket leggyakrabban hevederzárakban használják fel. Fúrásvédelemmel, letapogatási védelemmel, és kódkártyával is rendelkezik. Minden termékünkre 1 év garanciát vállalunk, és ezeket igyekszünk 1-2 nap alatt házhoz szállítani. A szállítási díj 10.000 Ft fölött teljesen ingyenes. Látogassa fel az 1kulcs.hu weboldalt az Abus és más minőségi zártbetétek további információiért és a rendeléssel kapcsolatos bővebb leírásért. Ha kérdései lennének, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@1kulcs.hu e-mail címre írva, vagy a +3620/4454-072 telefonszámot tárcsázva. Válogasson hát kedvére az Abus kedvező árú és minőségi zárbetétei között a tökéletes biztonság érdekében, úgy, hogy ezzel a pénztárcáját is kíméli.


hunprobalazs