Álmennyezeti infrapanel rendelhető

Az infrapanel rendkívül praktikus fűtési módot kínál mindenki számára. Az eszköz nem a levegőt melegíti fel, hanem a tárgyakat. Az asztmás betegeknek kiváló. Az infrapanel számos előnnyel rendelkezik, mint például, hogy a gázzal ellentétben, nincs rákötési díj és nem kell a kertünket megcsúfítani a felásással, amikre a vezetékeknek szüksége lenne.

Álmennyezeti infrapanel rendelhető alacsony áron az infrapanel.eu weboldalról, mellyel nem csak a fűtést tudjuk megoldani a lakásunkba, de a helyiség díszeként is remekül szolgálhat.  Az álmennyezeti infrapanel igazán esztétikus megoldás. Kínálatunkból ajánljuk a 300W-os álmennyezeti infrapanelt, 60x60x4cm-es nagysággal és 4kg-os súllyal, aminek hatásfoka eléri a 99%-ot, amit kerámia szemcsés kialakításának köszönhet. Az 50cm-es kéteres kábellel, könnyedén csatlakoztathatjuk az elektromos hálózathoz, a tartozékai közt található rögzítő elemekkel pedig biztonságosan felhelyezhetjük a mennyezetre. Erre a termékre 6év garanciát vállalunk, és a rendelést követően 1-3 munkanapon belül házhoz is szállítjuk. Kiváló megoldás otthonába, mely számos előnnyel rendelkezik. Érdemes ezt a fajta fűtési alternatívát alkalmazni.

Álmennyezeti infrapanel

Álmennyezeti infrapanel

Álmennyezeti infrapanel fűtés – Teljesen biztonságos

Elkerülhetjük a havi alapdíj fizetését, csak a használata után kell a költségekkel számolnunk. Nem okoz szén-monoxid mérgezést, a házépítés során nincs szükség a kémény kiépítésére, valamint olyan helyiségekbe is használható, mely nem rendelkezik kéménnyel. Rendkívül hosszantartó, mivel összetételében semmilyen forgó vagy kopó alkatrész nincs. Felszerelése minden más fűtési eszköz közül a legolcsóbb és legegyszerűbb. A kazánnak sem kell helyet biztosítani. Könnyen hordozható, akár a hétvégi házunkba, a nyaralónkba, vagy költözéskor is könnyedén magunkkal vihetjük. Az infrapanel az egyik legkorszerűbb fűtési alternatíva. Súlya általában 4-7kg közt alakul. Minden modell hátulja szigetelt, így fa és könnyűszerkezetes házakba is használható. Működése közben tisztaság van körülötte, nem okoz semmiféle zajt vagy füstöt. Egy szóval az álmennyezeti infrapanel, valamint úgy alapvetően az infrapanelek, teljesen biztonságosak. Bővebb információkért látogasson el az infrapanel.eu weboldalra és tekintse meg az infrapanelek széles választékát! A weboldalon elérhetőséget is találhat, így lehetősége van konzultálni egy szakemberrel.


hunprobalazs