Amor del Arte galéria és aukciósház

Itt a Húsvét, jönnek a pihenés napjai, hiszen 4 napon keresztül nem kell dolgozni. Együtt lehet a család, kirándulhatunk, játszhatunk és hódolhatok egy kicsit a hobbimnak is, ami nem más, mint a művészetek, az aukciók.

Kedvenc Aukciósházam készült is egy húsvéti akcióval. Ezzel szeretné megköszönni regisztrált és hírlevélre feliratkozó felhasználóinak a bizalmukat, hogy új aukciósházként bizalmat szavaztak nekik. A honlapukon minden részletes információt le is írtak az akcióról. Azonnali kedvezménnyel kedveskednek az aktuális kínálatuk tételeinek árából. Ez azért érdekes, mert ezek a tételek eddig még sehol nem voltak elérhetőek a kínálatukban.

Most viszont nemcsak hogy elsőként tekinthetik meg a felhasználók, hanem még kedvezményt is kapnak a vételárból. Már nagyon várom a hírlevelüket, szeretném én is meglepni a feleségemet egy gyönyörű festménnyel.

Aki még nem regisztrált még megteheti, mert a hétfőig regisztrált és feliratkozó új felhasználóknak is elküldik a tételek listáját. Azonban nemcsak a húsvéti akciót várom, hanem a következő online aukciót is, ami nemsokára indul. Van egy 4 éves kisfiam nekem is, és már most ismerkedik a sport okozta örömökkel és kihívásokkal.

Az aukciósház következő aukcióján egy jótékonysági tételt is árverezésre bocsájtanak, amire licitálni lehet, és a nyertes licit teljes összegét egy soproni sportegyesület számára ajánlották fel tehetséggondozás megvalósítására. Az egyesületről a honlapukon is lehet olvasni egy kis bemutatkozást. Nagyon szimpatikusnak tartom ezt a gesztust, hiszen a felajánlott festmény az aukciósház tulajdona, melyet saját részükre is elindíthatnának az online aukción. A tételek biztos ismét nagyon változatosak lesznek, festmények, műtárgyak, ékszerek és numizmatikai ritkaságok.

Az elmúlt aukció is nagyon színvonalas volt, én is licitáltam, és sikeresen tettem nyertes licitet az egyik árverési tétellel kapcsolatosan. Kérdés esetén pedig mindig készségesen állnak az ügyfeleik rendelkezésére, nekem is segítettek a regisztráció folyamán, és további képeket, információkat is kaptam. Sőt aukciós képviseleti irodájukban megtekinthetők az online aukció tételei is előre egyeztetett időpontban. Legyen Ön is részese!

Amor del Arte galéria és aukciósház


hunprobalazs