ARTE csempe – a nappalik, a fürdőszobák és a konyhák ékes dísze!

Szebbnél-szebb ARTE csempék széles kínálata elérhető a csempeblog.hu weboldalon. Az ARTE csempék csakis a legújabb divat szerinti csempéket gyártanak, amelyek mind modernek és egyediek. Ezek a gyönyörű kivitelezésű ARTE csempék tökéletesek lehetnek nappaliba, fürdőszobába és a konyhába is.

Az ARTE csempe kínálatában olyan csempe típusok találhatóak meg, mint például az Origami, a Madeira, a Linea, az Onyx, vagy a Floris. Az Origami csempék legszebb darabja talán az ARTE S-Origami 1 csempe, amely fekete színű, levelekkel díszített és matt felületű. Ez a típusú csempe különösen jól mutat fürdőszobákban. 25×36-os méretben kapható kedvező áron. A Madeira termékcsaládból az egyik legszebb darab az S-Madeira 1A csempe, amely szintén 25×36-os méretben kapható. Rendkívül letisztult, barna színű, felülete pedig matt. A Lines fürdőszobai csempe legszebb darabja az ARTE P-Linea biala, amely fagyálló. Színe fehér, felülete pedig matt, így igen elegánssá tud varázsolni minden fürdőszobát. Az Onix csempék közül egy kedvelt darab az ARTE P-Onyx 1, amely krémszínű és felülete fényes.

A Floris csempe az egyik legbájosabb típus, ezen belül a Floris white virágos darabja tökéletes választás lehet fehér falú fürdőszobákba. A minőségi és divatos ARTE csempék további információit fellelheti a csempeblog.hu weboldalra kattintva, ahol megtalálhatja a teljes csempe kínálatot is, valamint azoknak bővebb leírását és árait is. Amennyiben kérdései lennének valamelyik csempével kapcsolatban, keresse meg és forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a csempeblog@csempeblog.hu e-mail címen, vagy a +36 27 532 896 telefonszámot tárcsázva. Válassza a kedvező árú, minőségi ARTE csempéket a divatos és egyedi fürdőszobák, konyhák, vagy nappalik kialakításáért!


hunprobalazs