Áruvédelmi leszedhető mágnes a lopás elkerülésére

A legtöbb áruház nem éri be egy – két biztonsági őrrel, hanem ennél jóval komplexebb módon gondolkodik a tolvajokkal kapcsolatban és hajlandó pénzt áldozni a termékeinek megóvása érdekében, valamint, hogy a tolvajokat, még az áruház elhagyása előtt elkapja.

Áruvédelmi leszedhető mágnes alkalmazásával a tolvajok dolga jóval nehezebb lesz, valamint a lopások száma is a nullára redukálódik. A legtöbb tolvaj ruhája alá vagy táskájába igyekszik elrejteni a termékeket. A gyanúsan viselkedő egyéneket még távozás előtt meg lehet állítani és felszólítani őket táskájuk kipakolására. Azonban roppant kínos, ha az illető nem követett el semmilyen bűnt, mégis meghurcolják. Ez az áruház számára is kellemetlen lehet, hisz elriaszthatja a vásárlókat. Ahhoz, hogy még távozás előtt leellenőrizze a távozó vásárlókat, van egy jóval furfangosabb módja is. Áruvédelmi kapu telepítésével, valamint áruvédelmi címkék vagy mágnesek alkalmazásával, a lopások száma minimalizálódni fog. A működési alapelv egyszerű. A termékeket áruvédelmi címkékkel vagy mágnesekkel látják el, melyek a pénztárnál való fizetés során eltávolításra vagy deaktiválásra kerülnek. Abban az esetben viszont, ha a vásárló úgy dönt, hogy nem fizeti ki a termékeket a címke vagy mágnes az áruvédelmi kapun való áthaladáskor riasztást ad. A kapu detektora érzékeli ezt a riasztást és éles hang, valamint fény jelzést kibocsátva jelzi a lopási szándékot.

A legtöbb áruházban, ahol alkalmazzák az áruvédelmi rendszert minimális a lopások száma és nagyszerűen bevált. Ha Ön is szeretné nagyobb biztonságban tudni termékeit látogasson el az aruvedelem.amersec.hu webáruházba és tekintse meg az áruvédelmi szerkezetek bő választékát, valamint tájékozódjon.


hunprobalazs