Autóbérlés sofőrrel kényelmesen!

Az autóbérlés rendkívül kényelmes és kedvező árú megoldás, ha önnek nincs saját autója, vagy van, de az éppen nem használható. A kölcsönautókra nem kell biztosítást sem súlyadót fizetni, tehát ha kényelmesen utazna, és nem akar taxira költeni, akkor a legjobb megoldás a kölcsönzés lehet. Akár csereautót is igényelhet, így többféle autót is kipróbálhat.

Az autóbérlés sofőrrel még kényelmesebb megoldás, hiszen tapasztalt sofőrjeink gyorsan és pontosan odaviszik az esküvőre, osztálytalálkozóra, céges bulira, vagy bárhova, ahol illik koccintani, így ön sem marad ki belőle, csak azért mert vezetnie kell. Cégünk tehát nemcsak autókat ad kölcsönbe, hanem sofőröket is, így tényleg nem kell lefárasztania magát egy esküvő előtt, vagy bármilyen fontos esemény előtt. Sofőrjeink üzemanyaggal tankolt kocsival érkezik önhöz, a maximum munkaidő, amit vállal az 12 óra. Ha hosszabb külföldi útra menne, akkor a sofőr szállásáról természetesen önnek kell gondoskodnia, Áfa viszont külföldi út esetén nem lesz felszámolva.

Érdemes tehát hozzánk fordulni, ha kölcsönautóra van szüksége, hiszen mi kedvező áron adjuk bérbe autóinkat és sofőrjeinket egyaránt. Ha tehát nem szereti karbantartani az autót, nincs saját autója, vagy saját autója most éppen nem elérhető, akkor is érdemes hozzánk fordulni, ráadásul az autó anyagi terheit sem kell viselni. Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, cégünkről, vagy autóinkról, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az elasticcar.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni, ezt megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@elasticcar.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza bátran a +36 1 405 8763 telefonszámot és embereink készségesen állnak minden kedves ügyfelünk rendelkezésére.


hunprobalazs