Autóklíma tisztítás szakavatott kezekkel

Autónk, gépjárművünk sok-sok olyan felszerelésből áll, amit kilométerenként kell cserélnünk, megfelelően kell karbantartani, és cserélni is kell, valamint utánatölteni egyes folyadékokat, amire különösen érdemes oda figyelni, mert nem fog az autó rendeltetésszerűen működni. Autóklíma tisztítása egy biztos, a legjobb, ha szakemberre bízzuk a témát, aki jártas a klíma szerelésben is.

[adsense_id=”1″]

Az autóklíma tisztítását érdemes évente elvégezni, hogy megfelelő levegő áramoljon be az utastérbe, valamint saját egészségünk védelmében is. Ilyenkor a legfontosabb, amit megvizsgálnak a szerelők, az nem más, minta pollenszűrő, ezt teszi ugyanis lehetővé a tisztább lélegzetvételt az autóban. A tisztítás egyik módja lehet a habbal történő tisztítás, ami habként áramol be, majd pedig folyadékként oldja le a belső részekről a káros kórokozókat, fertőtleníti azt. Egy másik lehetséges mód az ózonost tisztítás, a leghatékonyabb, ekkor ózont juttatunk a kocsi utasterébe, amit a klímával áramoltatunk folyamatosan, tisztítva ezzel a rendszert és az utasteret is egyszerre.

Ez a tisztítás teszi lehetővé, hogy a fertőzés a legapróbb részletekről is eltűnjön, mint a váltó, vagy akár a biztonsági öv is. Weboldalunkon utána járhat Ön is nyitva tartásunknak, vagy akár a további szolgáltatásainknak is egyszerűen utána nézhet. Kérje szakembereink segítségét, vegye igénybe műhelyünket, tartozzon Ön is az elégedett táborhoz, ami ügyfeleink köreiből áll. Döntött már? Ön hova viszi gépjárművet? Választott már szervizet? Esetleg váltana? Megéri Önnek is! Jöjjön, lásson, és próbálja ki!


hunprobalazs