Autómosó Szegeden kedvező áron!

A precíz autómosás nemcsak annyit jelent, hogy eltávolítjuk a port, sarat és egyéb szennyeződéseket a karosszériáról, hanem ez már egy komplex munka, amely nemcsak az autó esztétikumán segít, de akár növelheti élettartamát is, és az autó használata is kellemesebb, kényelmesebb lehet egy jó autómosás után. A Kovács Autó Bosch Car Service természetesen ezt a szolgáltatást is kedvező áron nyújtja ügyfeleinek.

Az autómosó Szeged környékén egy kézi autómosó, amely sokkal kényelmesebb is, mint a gépmosók, és kevésbé károsítják az autókat. A gépi autómosóknál mindig kilométeres sorok állnak, és az autót sem lehet otthagyni, a gépi mosó ráadásul a foltokkal, kátránnyal, benzin maradványokkal és egyebekkel sem tud külön foglalkozni, ezért érdemes lehet a kézi autómosóhoz fordulni, amely nálunk, a Kovács Autó Bosch Car Service-nél is elérhető. Mi a környezetbarát felszereléseket és vegyszereket részesítjük előnyben, és mindent felhasználunk, ami ahhoz szükséges, hogy autója újra kristálytiszta legyen. A kézi autómosónkban minden felület törlésére lehetőség van, és itt egy csepp sem marad vizesen vagy foltosan, hiszen a kézi utókezelés jobb eredményt hoz, mint a gépi autómosók szárítója.

Autómosónkban a következő extra szolgáltatásokat tudjuk nyújtani azoknak, akik a Kovács Bosch Car Service-t választják: külső autómosás, belső szárítás, kisteherautó mosás, hajómosás, nanotechnológia, motormosás, polírozás, valamint kárpittisztítás. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a szolgáltatásokról, vagy bővebben szeretne olvasni autómosónkról, látogassa fel weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu weboldalt. Ha kérdések merülnének fel, ezeket bátran felteheti ügyfélszolgálatunknak a szeviz@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza telefonszámunkat, a 62 554 013-at.


hunprobalazs