Az alsó végtagi érszűkület kezelése

A kezdődő érszűkületet gyakran észre sem vesszük a mindennapos rohanásban. Néha meg-megállunk, fájlaljuk a lábunkat, egy kicsit masszírozzuk, és már megyünk is tovább – pedig nagyon fontos lenne komolyan vennünk ezt a tünetet, ugyanis ez az érszűkület kialakulásának előfutára. Előzzük meg már a kezdet kezdetén az érszűkület megjelenését!

Az alsó végtagi érszűkület kezelése gyógyszerekkel csak azután kezdődhet el, miután orvosi vizsgálaton vettünk részt és a szakvélemény szerint érszűkület fedezhető fel a lábunkban. Az érszűkület tünetei a lábban úgy ismerhetőek fel, hogy járás közben fájdalmat érzünk a lábunkban, a lábizmainkban, utóbbi gyakran begörcsöl. Emiatt a lábunk terhelésében „szünetet” kell tartanunk, pihentetni azokat, így a kellemetlen érzés enyhül, az izomgörcs is alábbhagy. Amellett, hogy fájdalom kellemetlen jelenlétét is el kell viselnünk, ez gyakran még a napi rutint is akadályozhatja. Ennek az az oka, hogy az alsó végtagok vérkeringése romlik és emiatt vérellátás nem lesz optimális lábunkban. Az érszűkület kezelése a lábban csakis akkor kezdhető meg gyógyszeresen, ha a koszorúserekre, illetve az agyi erekre kiterjedő vizsgálaton is átestünk. Az orvos ekkor megállapítja, hogy az érszűkületnek mely típusa fedezhető fel a nálunk, végül a kórkép típusa és súlyossága határozza meg, hogy mely gyógymódot alkalmazzák alsó végtagi érszűkületünknél.

Az alsó végtagi érszűkületnek egyes súlyos változatai okozhatják a lábunk elvesztését, így mielőbbi segítséget igényel a betegség! Aki előnyben részesíti a természetes megoldásokat, annak kitűnő választás a Széndioxid Csizma. Ez a forradalmian új eszköz a természet erejével dolgozva nyújt segítséget beteg lábunknak, értágító hatása révén javítja az érszűkület állapotát, de megelőzésben is verhetetlen.


hunprobalazs