Az ásvány karkötők nemcsak esztétikusak, de hasznosak is lehetnek

A legtöbb nő szereti felcicomázni magát. Ezt nemcsak akkor tehetik meg, amikor valamilyen alkalom van, hanem akkor is, amikor hétköznapi ruhákban jelennek meg. Ilyenkor általában olyan ékszereket használnak, amelyek kiegészítőnek minősülnek, és nem olyanokat, amelyek túlzottan feltűnőek, vagy elegánsak.

Az ásvány ékszerek tökéletesen teljesítik a fentebb említett elvárásokat, ugyanis egyáltalán nem feltűnőek, de mégis képesek kiemelni a ruhák esztétikáját, főleg akkor, ha színvilágban találnak hozzá, de egy-két árnyalattal sötétebbek. Ilyen esetben kiegészítőnek minősülnek. Az elegáns ruhákhoz inkább feltűnőbb, fényesebb, kevésbé szolid darabokat tanácsos választani, mivel ezek sokkal jobban érvényesülnek például egy esti ünnepségen. Viszont ha csak a munkahelyünkre, vagy akár egy kávézóba megyünk el, akkor mindenképp tanácsos inkább ásványékszereket, vagy azokhoz hasonlókat viselni. Ezek általában pasztellszínekben pompáznak, tehát nem fognak elütni igazán semmitől, amit viselünk. Alakjukat pedig úgy válogathatjuk meg, hogy az a legjobban találjon az öltözékhez is.

Amit még tudni érdemes ezekről, az a spirituális hatásuk. Persze, nem mindenki hisz ebben, csak azok az emberek, akik egy kicsit jártasak a spirituális és az ezoterikus dolgokban. Elsősorban ezek az emberek nem is az esztétika, hanem a gyógyító hatásuk miatt veszik meg őket. Minden fajta kőnek és kristálynak különböző jelentése van. Mindegyikük másfajta energiát közvetít, ezért vásárlás előtt mindenképpen megéri egy kicsit utána néznie ezeknek. Ha a www.asvanykarkotok.hu weboldalról vásárol, akkor a lehető legtöbb termékkel találkozhat. Válassza ki azokat a darabokat, amelyek a legjobban megfelelnek Önnek mind esztétikai, mint spirituális szempontból.


hunprobalazs