Az egyik legjobb nőgyógyászat a belvárosban

A nők életében igen kellemetlen és kiszolgáltatott helyzetnek nevezhető, amikor az éves nőgyógyászati vizsgálatra kell ellátogatniuk. Amennyiben szeretné Ön is a legkíméletesebben megúszni ezt a vizsgálatot, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Nőgyógyászat a belvárosban magasan szakképzett orvosok által. Annak érdekében, hogy megőrizzük az egészségünket, és elkerüljük az esetleges megbetegedéseket, ajánlott éves szinten ellátogatni a nőgyógyászhoz. Az általunk alkalmazott szakorvosok bármilyen intim testrész betegségeinek kezelését vállalják, illetve megbízható és hatékony kezelést nyújtanak. A 25 év feletti nők számára ajánlott az éves nőgyógyászati vizsga keretein belül a méhnyakrákszűrést is elvégeztetni. Ugyanis ez által tudjuk a lehető leghamarabb kiszűrni a rák esetleges különféle elváltozásait. A Centrumunkban a legújabb ajánlásokat követjük. Amely azt jelenti, hogy már egy olyan új alkalmazást is hasznosítunk, amely által már akkor is kimutatható a sejtekben való elváltozás, amikor még a citológiai eredmény negatív.

Továbbá legyen szó tini tanácsadásról, változókori panaszokról, terhes vizsgálatról mi mindig itt vagyunk és várjuk sok szeretettel. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a pácienseink ne egy kellemetlen élménnyel távozzanak tőlünk. Általában egy-egy beteg 15 percet vesz igénybe, így mindenkire igyekszünk elegendő időt fordítani és minden panaszát meghallgatni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, ahol minden további bővebb információt megtudhat. A weboldalunkat a belvarosiorvosicentrum.hu oldalára kattintva találja. További elérhetőségünk a +36 30 870 74 27, +36 30 372 68 32-es telefonszámokon.


hunprobalazs