Az igazi szerelem

Nagyon nehéz megtalálni életünk párját. Sokan egész életükben keresik az igazit, de nem találják. Végül kénytelenek kompromisszumot kötni és leélni az életüket egy olyan társ mellett, akit nem igazán szeretnek.

[adsense_id=”1″]

Sokan, abban is kételkednek, hogy egyáltalán létezik-e az igaz szerelem. Erről leginkább a szerelmes párok tudnának nyilatkozni, természetesen olyanok, akik hosszú évek óta együtt vannak és még mindig szeretik egymást. Sokakat ér komoly szerelmi csalódás az élet során. A legtöbben egy megcsalás során jönnek rá arra, hogy az addigi társ nem az igazi volt. Nincs arra recept, hogyan találjuk meg az igaz szerelmet. Sokan azt mondják, legyünk jó emberismerők, tudjunk meg mindent párunkról. Egy gyermekvállalás után ugyanis már rettentő nehéz kilépni egy kapcsolatból.

Ráadásul a gyermeket egyedül nevelő apák vagy anyák köztudomású, hogy sokkal nehezebben találnak maguknak újra társat az életben. A magányosságnál pedig az életben nincs rosszabb dolog, mely könnyen felemésztheti az embert és hamar életunt lehet. Ápoljuk kapcsolatunkat és tegyünk azért, hogy a szerelem minél tovább fennmaradjon. A hűtlenség akár örökre megmérgezhet egy kapcsolatot, ha pedig a bizalom elszáll, akkor az már soha többet nem helyrehozható. Gondoljunk a gyermekeinkre is, egy szétszakított családban való felnövés a gyermek számára is komoly trauma. Becsüljük meg párunkat, örüljünk annak, hogy nem vagyunk egyedül az élet nagy sodrásában.


hunprobalazs