Azonnali implantáció elérhető

Fogászati implantátumok titánötvözetből készült csavarok, amelyeket az állkapocscsontba helyez a fogorvos a régi fog helyére.

Azonnali implantáció elérhető a fog-ma.hu weboldalon, tehát ha ön is megoldást keres megoldhatatlannak tűnő fogproblémáira, akkor nem kell messzire mennie, hiszen mi azért vagyunk, hogy segítsünk önnek. Az IHDE innovációi, vagyis a többszörös nemzetközi szabadalmak által védett fogászati implantátumok évekről mindössze néhány napra csökkentik az implantációs fogkezelésének időtartamát. Még azoknak a betegeket is el lehet látni fogászati implantátumokkal és rögzített pótlással, akiktől a fogorvosok megtagadnák a szokásos módszereket  vagy csak hosszú és bonyolult műtétsorozattal próbálkoznának meg. Nincs szükség csontszövetekre vagy műtéti beavatkozással beültetett mesterséges csontpótlások alkalmazására, ez jelentősen csökkenti az implantáció árát. Az IHDE-re rögzített protézisek és fogászati implantátumok teljes terhelhetőséget és tökéletes rágási funkciót biztosítanak méghozzá azonnal.

Implantáció

Implantáció

Amennyiben a továbbiakban is szeretne az implantációról olvasni, mindenképpen keresse fel a fog-ma.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd az árakról és az előnyökről is, ráadásul az IHDE Fogászattal is közelebbről megismerkedhet majd többek között. Ha kérdések merülnének fel az implantátummal, az előnyökkel, vagy az árakról kérdezne, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@fog-ma.com e-mail címre írva, vagy tárcsázza bátran telefonszámunkat, a +36 20 321 5857-et és csapatunk minden kedves érdeklődőnek azonnali választ ad majd minden kérdésre. Ha garantált gyógyulást szeretne, akkor válassza fog implantátumainkat és nem fog csalódni!


hunprobalazs