Bajnai Nóra pszichológus rendel a fővárosban

Annak ellenére, hogy sokan a pszichológushoz járást úri bohózatnak tartják vagy épp bolondnak gondolják az illetőt, aki pszichológushoz fordul, szerencsére egyre többen gondolkodnak másként és ismerik fel, hogy bizonyos élethelyzetekben igenis szükség van a szakember segítségére.

Bajnai Nóra pszichológus számos páciensnek segített már, olyan élethelyzetek megoldásában, amit egyedül vagy nehezen vagy egyáltalán nem tudtak volna megoldani. A mai felgyorsult világban könnyű elveszíteni az életünk felett az irányítást, legalábbis az ember ezt érzi. Nem könnyű például a munka és a magánélet közti kényes egyensúlyt megtalálni. A feszített munka, állandó rohangálás közepette könnyű elveszíteni a célt szem elől és bekerülni egy fajta mókuskerékbe. Az esetek nagy részében ez a párkapcsolat megromlásához is vezet. Mielőtt végleg kicsúszna a lába alól a talaj, érdemes felkeresni egy pszichológust, akinek segítségével újra visszaszerzi az irányítást élete felett. Bátran ajánljuk Bajnai Nórát, akinek számos páciens köszönheti, hogy élete visszaterelődött a régi mederbe.

Ugyanakkor Bajnai Nóra nem csak felnőttek, de gyerekek és szüleik számára is tud segíteni. Gyereket nevelni ugyanis nem könnyű. Főleg a mai világban nem, ahol minden felgyorsult és jobbról-balról kapjuk a gyermek nevelési tanácsokat. Az ilyen jellegű könyvekkel tele vannak a polcok, ilyen típusú műsorok mennek a televízióban, a szülők pedig úgy érezhetik, hogy hatalmas a nyomás rajtuk, hogy jó szülők legyenek. Ha olyan problémába ütközik gyereknevelés terén, ami úgy érzi meghaladja erejét, képességeit, akkor keresse fel Bajnai Nóra pszichológust. Nincs lehetetlen helyzet, szakember által minden probléma orvosolható.


hunprobalazs