Balatonfüred Szállás – Válassza a Pe-Ki Apartmant!

Nagyon sok embernek a Balaton a Riviéra, ahogy a közismert dal is szól. Nem csoda, hisz a sokak által csak „Balcsiként” emlegetett tó sokakban kellemes gyermekkori emlékeket idéz fel. A balatoni városok közül kiemelkedik Balatonfüred, mely az egyik legnépszerűbb desztinációnak számít.

Balatonfüred szállás – Sokan utaznak külföldre a tengerparthoz, azonban sokan úgy döntenek, hogy inkább a magyar tengert részesítik előnyben. Érthető, hiszen a Balatonnak van egy fajta utánozhatatlan hangulata. Kevés annál jobb dolog van, mint a mólón való séta, a parton való étkezés vagy a vízben pancsolás. A Balaton parti városok közül kiemelkedik Balatonfüred, ahol mindig történik valami. Ritka, hogy a városban nincs semmilyen esemény vagy fesztivál, így nem túlzás kijelenteni, hogy az itt élők sosem unatkoznak. Érdemes több napra érkezni, mivel Balatonfüreden számtalan látványosság található, valamint a fesztiválok is több naposak. Ha egy komfortos, jól felszerelt apartmant keres, akkor érdemes a Pe-Ki Lux Apartmant választani!

Balatonfüred szállás

Balatonfüred szállás

A Pe-Ki Lux Apartmanban minden megtalálható ahhoz, hogy otthonosan érezze magát. A szállás egy új építésű ingatlan második emeletén található, amit lifttel is könnyedén el lehet érni. Az apartmanban minden kifogástalan minőségű. A szobában található könyv, újságok, Tv HBO Go szolgáltatás és korlátlan wi-fi. Tehát minden adott ahhoz, hogy a szálláson is jól szórakozzon. A szálláson konyhasarok is található, ahol főzésre is lehetőség van. Tisztában vagyunk vele, hogy sokaknak morcosan indul a reggel kávé nélkül, így a Pe-Ki Lux Apartman konyhasarok részében kapszulás kávégép is található, így nem kell amiatt aggódni, hogy a reggeli koffein adag kimaradna. Bővebb információkért látogasson el a pekiapartman.hu weboldalra!


hunprobalazs