Benned is ott lakozik a művész

Amennyiben mindig is szerettél festeni, szeretted a művészetet és a kézműves foglalkozásokat, akkor gyere és készítsd el életed mesterművét. Az élményfestés egy éltre szóló élményben részesít.

Alkotásutca számtalan lehetőséget rejt magában, legyen szó szeretteinkről, barátokról vagy éppen ismerősökről, ha kell egy kreatív és különleges ajándékötlet, akkor most megtaláltad. Manapság egyre elterjedtebbé válik az élményutalványok ajándékozása, hiszen egyre többen átértékelik a dolgokat. Sokszor költünk olyan tárgyakra, ajándékokra melyek rengeteg pénzbe kerülnek, de semmi hasznát nem tudja venni az illető, vagy nem tetszik neki, illetve az is megeshet, hogy már rendelkezik olyannal. Az élményutalvány az más. Izgalmas és szórakoztató is egyben. Gyere a családoddal, pároddal, barátokkal, vagy munkatársakkal az élmény garantált és még csapatépítő programnak is megfelel.

Hogyan is néz ki egy élményfestés?

A honlapunkon mindig fel vannak tüntetve a közeledő események, melyek mind eltérő témákra épülnek fel. Élményfestés helyszínei elérhetőek Budapesten, Debrecenben és Győrben. Amennyiben sikerült kiválasztani a legszimpatikusabb témát és eseményt, akkor innentől kezdve a vendég részére nincs több teendő. A helyszínen biztosítjuk a szükséges kellékeket. A lényeg, hogy érkezzen kényelmes ruhában, vagy ha kell arra is van lehetőség, hogy a helyszínen átöltözz. A ruhák megóvása érdekében biztosítunk mindenki számára egy kötényt.  A festés előtt egy instruktor lesz segítségünkre abban, hogy miként is lássunk hozzá a munkához. A festés kb. 3 órát vesz igénybe, ennyi idő alatt pont elkészül a mestermű. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet keress fel bennünket a www.alkotasutca.hu weboldalára kattintva, ahol városonként megtalálod a további elérhetőségeinket.


hunprobalazs