Béreljen irodaházat Ferencvárosban könnyedén, olcsón!

Nem is lehet kérdéses, hogy hol a helye, ha irodát szeretne cége számára. A Zöld Pont Irodák által olcsón, Budapest belvároshoz közel, igazán jól megközelíthető, kis- és közepes méretű irodákat kaphat megannyi üzletviteli szolgáltatással. Önnek csak annyit kell tennie, hogy felvázolja igényeit, ajánlatot kér, majd máris adunk egy kedvező konstrukciót, mely által a város egyik legszebb részén, Ferencvárosban nyithatja meg irodáit.

[adsense_id=”1″]

Az irodakiado.eu-n olcsó iroda kiadó Ferencvárosban, így nem kell többé keresgélnie, forduljon hozzánk bizalommal. Igyekszünk mindenki számára előnyös ajánlatokat tenni. Ennek érdekében az egészen kicsi, tehát tizenöt négyzetméteres helyiségektől kezdve, az egészen nagy, tehát több száz négyzetméteres helyiségekig adott minden méret. Fontos emellett, hogy nyolcvan szeparált helyiséget tudunk kínálni, melyek kialakításának köszönhetően akár több irodát is bérelhet cége számára egymás mellett.

A Zöld Pont Irodák esetében a kiváló ár-érték arány nem is lehet kérdéses. A rendkívül kényelmes helyiségeinket az iroda bérleti díján felül terhelik egyéb költségek is, így törleszteni kell a rezsi, és üzemeltetési költségeket, amelyek viszont igazán kedvezőek az épület környezetbarát és energia hatékony kialakításából fakadóan. Meg kell említeni, hogy az épület kiválóan megközelíthető gépkocsival, de BKV-val, és személyvonattal is. Az üzletfelei, és leendő alkalmazottai is így könnyen eljuthatnak nap, mint nap az irodákba.

Célunk, hogy segítsük a kis- és közép-vállalkozások életét, így ha irodára van szüksége, olyan helyre ahová szívesen vezeti be komoly üzleti partnereit, akkor nálunk a helye! A Ferencváros területén található Zöld Pont Irodaháztól csak ajánlatot kell kérnie, mi máris állunk rendelkezésére!


hunprobalazs