Béres Csepp, a magyar humángyógyászati készítmény

A szervezetünk egészségének megőrzése érdekében, szükségünk van elegendő vitaminokra és tápanyagokra. Ezek pótlására általában a gyümölcsöket és zöldségféléket használjuk, de sokkal hatásosabb, ha egy kiegészítő készítményt is alkalmazunk, mint a Béres Csepp, amivel valóban hatásosan erősíthetjük szervezetünk védekezőképességét.

A Béres Cseppet, Béres József, 1972ben alkotta meg. Ez a magyar humángyógyászati készítmény nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz, melyekkel pótolja a hiányzó nyomelemeket a szervezetben és erőssé teszi az immunrendszert. A Béres Csepp, egy rendkívül ésszerű, egyszerű és egyben nagyszerű felismerésen alapszik: ha az immunrendszer megfelelően működik, akkor a szervezet saját maga képes megbirkózni a kórokozókkal. Megalkotása után, bár a vásárlók körében rögtön nagy sikernek örvendhetett, viszont a hatóságok ezért börtönnel fenyegették a feltalálót, amennyiben elkezdi forgalmazni. 1976-ban szabadalmaztatták, majd két év után került csak forgalomba, mint gyógyhatású készítmény. Összetételében megtalálható a vas, cink, magnézium, mangán, réz, molibdén, vanádium, nikkel, bór, fluor, kobalt.

Ez a csodás termék segít a hiányos táplálkozás és jelentős fizikai igénybevétel esetén. Megszünteti a fáradékonyságot, étvágytalanságot, elesettséget, gyengeséget, álmatlanságot, illetve megelőzi ezeket a panaszokat. Eredményes a betegségek, műtétek utáni a felépülésben. Hatásos, mint kiegészítő kezelés, a tumoros betegségben szenvedők állapotának, közérzetének javításában. Enyhíti a betegség és terápia következtében megjelenő panaszokat és mellékhatásokat. A Béres-csepp használata nem javasolt, amennyiben bármely összetevőjére allergiásak vagyunk (pl. fémallergia).


hunprobalazs